Guld til karateskolen

Guld til karateskolen

KARATE: Der har været afholdt Danmarksmesterskaber i Karate og Kobudo i Virumhallerne, med mere end 200 starter i Kata, Kumite og Kobudo.

Hvidovre Karateskole mødte op i god form og fik mange medaljer med hjem fra stævnet. I Kata for begyndere med lange våben var der guld til Marvin Helmundt, sølv til Sviatlana Rylland, bronze til Gloria Christensen og Claus Søndergaard.

Hvidovre deltog også i Kata for begyndere med korte våben. Har var der også medaljer, nemlig guldmedalje til Claus Søndergaard, sølv til Marvin Helmundt, bronze til Gloria Christensen og bronze til Sviatlana Rylland.

Hvidovre Karateskole har også enkelte øvede kobodu-kæmpere, og i kategorien øvede med korte våben fik Pernille Hansen en flot sølvmedalje.

- Klubbens flotte resultater skyldes i høj grad vores meget målrettede træning, vores dygtige instruktører og talentfulde udøvere. Vores kæmpere er bestemt ikke kommet sovende til resultaterne. De har trænet hårdt og med enorm vilje og fokus, siger Karateskolens cheftræner, Sensei Jan Grube Hvitfeld.

Karateskolens elever har trænet karate og kobudo på hverdage, i weekender, sommerferier, efterårsferier, juleferier og senest i påskeferien.

menu
menu