GULDBRYLLUP

GULDBRYLLUP

Et kendt og meget afholdt ægtepar fra Avedøre, Bodil og Bjarne Hansen, Vestre Strandvej, kan på fredag den 16. august fejre deres guldbryllup.

Parret deltager i mange aktiviteter i Hvidovre, bl.a. som formænd for "Den Våde Klub" for morgensvømmerne i Avedøre Idrætscenter, og de er også begge vinterbadere. Desuden er de et elsket midtpunkt for familielivet sammen med deres to børn, svigerbørn og fem børnebørn. Bjarne er også med i kimelauget ved Avedøre Kirke.

Bodil og Bjarne mødte hinanden, da de begge var ansat i Glostrup Kommune. De blev gift den 16. august på Bodils fødselsdag, d.v.s. hun også kan fejre sin 78 års fødselsdag samme dag, som de har guldbryllup. Gæsterne var ikke inviteret til bryllup, men til fødselsdagsfest, da de blev gift.

Bodil var ansat på lokalkontoret i Avedøre, der dengang hørte under Glostrup Kommune og blev ved sammenlægningen mellem Avedøre og Hvidovre derfor ansat ved Hvidovre Kommune. Hun havde 40 års jubilæum og fik Dronningens Fortjenstmedalje. Indtil sin pensionering var hun vicekontorchef og leder af Pensionsafdelingen på

Når de ikke er optaget af morgensvømning, vinterbadning og andre lokale gøremål, tilbringer de fritiden i deres sommerhus ved Bjerre Strand.

Dagen fejres privat med familie og venner.

p.k.

menu
menu