GULDBRYLLUP

GULDBRYLLUP

På fredag den 22. november kan et kendt og festligt ægtepar i Avedøre landsby, Marianne og Alf Degnebolig, Stavnsbjergvej, fejre deres guldbryllup. Og to dage efter, søndag den 24. november runder fruen i huset Marianne de 70 år.

De har boet i mere end 40 år i den gamle Avedøre landsby. Alf Degnebolig, der ofte har givet sit besyv med i det lokale debat, er nok mest kendt som musiker og ikke mindst for sit virke for countrymusikken. Allerede som 16-årig startede han sit band “HASA Pede Brothers” med sine brødre, og de indspillede både en single og en EP, hvor Alf sang nummeret “Baby, dance”. I 60’erne spillede han bl.a. i Hit House. I flere år spillede de også med bandet “Klør 4”, men optræder nu med “The Nashvilles” bl.a. på Bakkens Friluftscene, ligesom han har været et smut i Nashville, hvor han indspillede sin sin CD “Love Songs Lady”.

Lokalt har han - sammen med fru Marianne - startet Country Musik Club Avedøre op, og deres energiske kamp for at skaffe countrymusik til Hvidovre, har givet mange spændende gæsteoptrædender.

De to mærkedage fejres med familie og de mange venner.

Marianne Degnebolig

Marianne Degnebolig

menu
menu