Gulddrømmene er forbi

Gulddrømmene er forbi

Middelfart var en alt for stor opgave for Hvidovres volleyherrer der nu skal spille om bronze

VOLLEYBALL: Det er ingen skam at tabe til en bedre modstander. Det gjorde Hvidovres volleyherrer, da Middelfart satte trumf på og på egen bane sikrede sig en finaleplads i kampen om det danske mesterskab, hvor modstanderen er Gentofte. Marienlyst og Hvidovre skal slås om bronzemedaljen.

Første kamp spilles i Odense den 6. april kl. 18.30, og så er der returmøde i Hvidovre tirsdag den 10. april kl. 19. Skal der spilles tre sæt, foregår det fredag den 13. april i Frihedens Idrætscenter.

- Jeg har en dyb beundring for det, Middelfart har præsteret. Det er virkelig et konkurrencehold, der er allerbedst, når det strammer til, kommenterede Hvidovres træner Martin Olesen.

- Vi må erkende, at vi som hold ikke præsterede på det niveau, vi troede vi kunne spille på. Middelfart var bare en klasse bedre og kunne holde et højt niveau konstant. Selvom vi vandt det første opgør i Middelfart og dermed gav os et rigtig fint udgangspunkt, var vi ikke i nærheden af at vinde i vore to hjemmekampe. Det er selvfølgelig skuffende, at vi ikke magtede at håndtere de kampe bedre. Men Middelfart var det bedste hold og fortjener en finaleplads. Vi spillede egentlig bedre i Middelfart end i Frihedens Idrætscenter, selvom vi tabte 0-3. Det gode vi gjorde, skal vi tage med i det videre forløb...

- Vores bronzekampe mod Marienlyst bliver ligeledes en svær opgave. Marienlyst er forsvarende pokalmestre og dansk mester, så det er en kompetent modstander. Ser man lidt på statistikker de to hold imellem, har vi egentlig et god tag på dem. Men statistik er et, og når det for alvor gælder noget helt andet. De har også den evne at være bedst, når det gælder, så det tegner til nogle meget seværdige kampe. Vi vil så gerne vinde bronze, og jeg håber, vi gå på banen og viser, at det er os, der vil vinde mest…

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu