Håndbolden indstilles – herrerne rykker op damerne må blive!

Håndbolden indstilles – herrerne rykker op damerne må blive!

Hvidovre IF Håndbold var i gang med en spændende og vigtig afslutning på sæsonen hvor både herrerne og damerne kæmper med næb og klør om oprykning i toppen af rækken.I dag, fredag har DHI valgt at afslutte 2019/2020 sæson, dermed spiller HIF ikke de sidste tre turnerings kampe i 3. division.

Op- og nedrykning afgjort Den vidtrækkende beslutning har naturligvis betydning for op- og nedrykning. I denne sæson vil der derfor kun være direkte op og nedrykning, hvilket betyder, at der ikke afvikles kvalkampe. Dette gælder naturligvis ikke liga og 1. division, der fortsat fastholder, at sæsonen er sat på pause og dermed afventer situationen lyder det i en presse meddelelse fra DHI.

Herrerne rykker opDet betyder at den aktuelle stilling er gældende selvom der mangler tre kampe i 3. division hvor HIF ligger nummer et med samme antal point som Nykøbing F. på anden pladsen. Dermed spiller håndbold herrerne i 2. division i sæsonen 2020/2021.

Damerne misser oprykningDamerne derimod må tag en sæson mere i 3. division selvom man var inde i en god periode og havde muligheden via en andenplads der gav en kvalkamp oprykning, de kampe er også aflyst og der med bliver der ingen oprykning for damerne i denne sæson.

menu
menu