Halv times fodboldopvisning var ikke nok for HIF

Halv times fodboldopvisning var ikke nok for HIF

Udspillede oprykningsfavoritterne Horsens i den første halve time, og burde have scoret på kæmpechancer. Flot indsats, men ærgerligt 0-1 nederlag på mål i det 81. minut

FODBOLD: Det var nok vildt overraskende for de 3.012 tilskuere at se de rødblusede HIF’ere fare i hovedet på de rutinerende oprykningsfavoritter og heltidsproffer fra Horsens i fredagens topopgør på Hvidovre stadion.

I den første halve time ”sad” Hvidovre faktisk på det hele i en flot dynamisk offensiv, som også udmøntede sig i et par gevaldig store chancer – bl.a. i det 15. minut til Kim Aabech, der på et indlæg fra Fredrik Carlsen, var tæt på at skrabe bolden i mål, og kort efter til Christoffer Boateng, der blev spillet totalt fri i højre side, men fik sit forsøg afværget af Horsens-keperens refleksredning. Også topscorer Tobias Thomsen havde et godt forsøg, der blev reddet til hjørne.

Havde Hvidovre kendt sin ”besøgstid” med et par mål i den første halve time, var det gået helt anderledes end det ærgerlige 0-1 nederlag med en dum Horsens-scoring helt henne i det 81. minut ved indskiftede Tonny Brochmann, efter noget klumpspil inde i HIF-feltet,

Hårdt fysisk

Fortjent eller ikke fortjent. Rutinen og de jyske spilleres robusthed, især overfor de unge HIF’ere blev nok afgørende senere i matchen, hvor gæsterne i perioder havde et overtag og specielt kørte farlige angreb igennem på fløjene, hvor det kneb for HIF’s unge backs at klare tilbagløbene. HIF var dog klart boldbesiddende og blev også noteret for dobbelt så mange afleveringer på trods af de fysisk hårdt spillende jyder. De blev noteret for 18 frispark, det kostede dem to gule kort, men det burde være fordoblet.

Horsens pressede dog hårdt på midt i 2. halvleg, og de mente nok at have fundet en vej med lange pasninger til hurtige fløje. I det store og hele klarede Stenderup/Matti Olsen de indlæg der kom til de jyske målskytter Tengstedt og Anders K. Jacobsen, ligesom målmand Djukic klarede godt for sig og også var ude i noget af en fabelredning, da den farlige Magnus Jensen stod for et godt hovedstød.

HIF’s trænerteam må have vurderet, at kræfterne var ved at være udtømt, for man foretog et par udskiftninger i det 61. minut, Aabech ud og backen Marc Nielsen ind, samt Nicolai Clausen ud og Spelmann ind. Efter den jyske scoring kom så i det 82. minut endnu et par udskiftninger, Boateng ud og Al Naser ind, og Marcus Lindberg ud og erstattet af Andreas Smed.

Der stod også Hvidovre på kampens sidste 7-8 minutter og overtiden, hvor et af mange farlige indlæg var ved at give pote og retfærdighed, men topscorer Tobias Thomsen headede den store chance tæt under mål ad køkkentrappen.

Men alt i alt en ny stor indsats af HIF-mandskabet, der igen viste at de kan være med i topstriden om Superliga-oprykningen. Slaget er ikke tabt endnu – det var alle spillere enige om!

mads-

Christoffer Boateng havde en af HIF’s mange store chancer, der burde have udmøntet sig i mål.

Christoffer Boateng havde en af HIF’s mange store chancer, der burde have udmøntet sig i mål.

menu
menu