Han har gearet virksomheden til global vækst

Han har gearet
virksomheden
til global vækst

De fleste kender lakridsmanden Johan Bülow, men siden 2017 har det været svenske Fredrik R. Nilsson, der har stået i spidsen for forretningen LAKRIDS BY BÜLOW A/S, som administrerende direktør i huset på Sydholmen 51 på Avedøre Holme.

I søndags den 1. november fyldte han 40 år. Han blev hentet til virksomheden af Johan Bülow selv i 2017 for at ”lære verden at elske lakrids”. På det tidspunkt var Fredrik veletableret i Danmark som nordisk landechef for Nespresso i Nestlé-koncernen med 12 års international erfaring fra 45 lande.

Som administrerende direktør har han ledt den danske lakridsfabrik gennem en omfattende rebranding og gearet virksomheden til global vækst. I seneste regnskabsår (2019) kan LAKRIDS BY BÜLOW kigge tilbage på et exceptionelt godt regnskabsår med vækst i omsætningen og et rekordhøjt driftsresultat - det bedste i virksomhedens 13-årige historie.

Fredrik R. Nilsson er uddannet cand. merc. fra Göteborg Universitet, og han bor i København K med sin kæreste og deres søn på 1½ år. I sin fritid prioriterer han familie, sport, litteratur og madlavning.

menu
menu