Han tog fat, da det så rigtig sort ud for HIF!

Han tog fat, da det så rigtig sort ud for HIF!

På mandag den 10. juni, 2. pinsedag, kan et kendt ansigt i HIF, murermester og entreprenør Lasse Jensen fejre 70 års fødselsdag.

Tilbage i 1986 startede den unge murer Lasse Jensen og hans kone Jytte, tidligere Hvidovreborgere, sammen medkompagnonen Kim Rasmussen, firmaet “Frederiksberg Byggeentreprise A/S” på Frederiksberg. Omkring år 2000 flyttede firmaet til Gungevej i Hvidovre, hvor man gik fra at være et traditionelt håndværksfirma til en moderne byggevirksomhed med fokus på innovativt byggeri og omkring 200 medarbejder og en omsætning på omkring 300 mio. om året.

I 2007 troede Lasse, han skulle på pension, og solgte sin del af FB-gruppen, men det viste sig hurtigt at en pensionisttilværelse ikke var noget for ham, og derfor blev et nyt firma “Lasse Jensen Entreprise ApS” grundlagt, og de gamle tømrere og snedkere blev igen hevet ind i folden, og leverer i dag serviceopgaver, tømrer- og snedkerarbejde, samt hovedentrepriser indenfor alt - fra nybyggeri til tilbygninger og renoveringer.

Stor indsats for HIF

Lasse Jensen har tidligere boet i Hvidovre, hvor han gennem 70’erne fulgte HIF i tykt og tyndt. Så derfor var det nærmest en naturlig del at han i 2004 blev tilknyttet HIF som hovedsponsor i sæsonen efter klubben var rykket ned i danmarksserien. Han trådte til, da det så rigtig sort ud for klubben. Efter blot et enkelt år i DS rykkede klubben tilbage til 2. division og her trådte Lasse til i 2006 som formand for Hvidovre Fodbold A/S, hvor klubben i 2007 rykkede tilbage til 1. division.

Af arbejdsmæssige årsager valgte Lasse i 2009 at gå af som formand, men fortsatte dog sit virke som menigt medlem i Hvidovre Fodbold A/S frem til sommeren 2013. I alle årene derefter og fortsat er han stadig en trofast sponsor og støtte for Hvidovre Fodbold.

kgm-

menu
menu