Har arbejdet for en bedre verden

Har arbejdet for
en bedre verden

Connie Hedegaard - en spændende gæst ved ÆldreSagens torsdagsforedrag

Det bliver tidligere klimaminister og EU-kommissær Connie Hedegård der indleder Ældre Sagens torsdagsforedrag den 19. september kl. 14.00 i Hvidovre Medborgersal/Kometen.

Hun prøvede fra barndommen praktisk arbejde i forældrenes kiosk ved Munkholmbroen i Holbæk og lærte disciplin og at gøre sig umage af forældrene. Blev student og læste litteratur ved Københavns Universitet, og senere i livet har hun bevæget sig frem og tilbage mellem medier og politik. Connie Hedegaard (59 år) indleder Ældre Sagens række af torsdagsforedrag i efteråret. I forhold til rækkefølgen i det udsendte medlemsblad har det været nødvendigt at ændre, således at det planlagte foredrag med den katolske sognepræst Michael Hornbech-Madsen rykket til den 10. oktober. Connie Hedegaards foredragstitel er “Mit liv”, og drivkraften for hende har været lysten til at vide mere og pligten til at gøre verden bedre.

Politisk har hun arbejdet for Der konservative Folkeparti. Fra 2004 var hun miljøminister til 2007 og herefter klima- og energiminister. Ved udpegningen til EU-kommissær afgik hun som klimaminister, men fortsatte som minister for FN's klimakonference i København i 2009, indtil hun 2015 som formand for en ny international miljøfond, KR Foundation. Kom og lyt til en spændende livshistorie, som sikkert også vil rumme indtryk fra hendes journalistisk virke som tv-vært ved over 500 Deadline-udgaver. Deltagergebyret er 100 kr. (140 kr. for ikke-medlemmer) incl. kaffe/the og brød. Vi du med til alle efterårets 4 torsdagsforedrag er prisen 250 kr.. Tilmelding via hjemmesiden ældresagen.dk/hvidovre eller til kontoret i åbningstiden, tlf.: 36 47 85 15.

menu
menu