Har du byens bedste nabo?

Har du byens bedste nabo?

Nominér din nabo og vind en sommerfest

Måske er du en af dem, der har oplevet helt uventet at få hjælp af din nabo. At hækken pludselig er klippet, sneen er ryddet en morgen eller at der hænger en seddel med “Velkommen hjem fra ferie - der står en gryderet i køleskabet”, eller lignende.

Sådan nogle historier vil gerne have mange flere af. Og nu kan det endda betale sig at fortælle dem: For den, der er den gode nabo, og den, der fortæller historien, samt dem der bor i grundejerforeningen, kan vinde en sommerfest i grundejerforeningen til en værdi af 10.000 kr.

Det er den lokale ejendomsmægler Martin Porsmose og hans kolleger fra home i Hvidovre, der står bag initiativet.

- Når man skal købe ens drømmehjem, går de fleste op i boligen og dens tilstand, men en god nabo er sin egen vægt værd i guld - og alle drømmer om et godt naboskab, hvor man kommer hinanden ved og ikke bare bor dør om dør, siger Martin Porsmose.

- Vi kårer derfor Byens Bedst Nabo den 29. august ud fra de indkomne nomineringer. Den grundejerforening, som vinder, modtager et sponsorat på 10.000 kr. til afholdes af en sommerfest i grundejerforeningen...

Sådan deltager du

Nomineringen skal indsendes senest torsdag den 23. august til hvidovre@home.dk med notering i emnefeltet: “Nominering af Byens Bedste Nabo”.

Man skal komme med en begrundelse og årsag til, hvorfor den nominerede bør kåres som Byens Bedste Nabo. Den nominerede skal være bosiddende i en grundejerforening.

menu
menu