Har du idéer til Bus 500S?

Har du idéer til Bus 500S?

Buspassagerer på Avedøre Holme inviteres på onsdag til at kigge forbi i rundkørslen på Stamholmen

Pendlere og andre buspassagerer kan nu komme med ideer til fremtidens Bus 500S, som mange pendlere på Avedøre Holme bruger dagligt.

Måske rejser du ofte med bussen? Måske rejser du aldrig med bussen? Har du idéer til, hvordan din rejse kan gøres bedre? Så kig forbi, når holdet bag udviklingsprojektet for 500S-bussen, står klar til at høre dine inputs ved et Pop-Op-Bus-Stop-møde i rundkørslen ved Stamholmen i morgen onsdag 2. oktober fra kl. 11 til 15.

Baggrunden for arrangementet er, at der i løbet af det næste år skal arbejdes på at forbedre rejsen med 500S-bussen i Hvidovre Kommune og i Brøndby Kommune. Der bliver undersøgt, hvordan bussen kan komme hurtigere frem, og der kigges på, hvordan der kan skabes et bedre og mere attraktivt byrum omkring udvalgte stoppesteder. Derfor vil Movia og Hvidovre Kommune og Brøndby Kommune samt Region Hovedstaden gerne høre brugerne. Så hvis du er fast bruger af BUS 500S eller bare gerne vil vide noget om, hvordan fremtiden ser ud for BUS 500S, så kig forbi i rundkørslen ved Stamholmen onsdag 2. oktober mellem kl. 11 og 15. Der er kaffe og kage til alle.

menu
menu