Har fået et markant facelift

Har fået et markant facelift

Hyundai AutoHouse Hvidovre holder åbent hus på søndag den 23. september med Danmarkspremiere på den nye Hyundai i20

Hyundai i20 har etableret sig som en af de mest populære biler i klassen. Den har vundet designpriser, den er blev rost til skyerne af både anmeldere og ejere, og den er blevet kåret til en af de mest holdbare biler på markedet. Nu kommer i20 i en ny og forbedret version med opdateret design, hvor de ydre linjer er blevet frisket op, og indvendig er bilen blevet trimmet, og Bluetooth og aircondition er blevet standard. Og på søndag den 23. september kl. 11-16 kan den opleves hos Hyundai AutoHouse Hvidovre. Priserne starter ved 132.995 kr.

- Hyundai i20 har gennem de seneste år været en af de absolut mest populære biler i sin klasse. Og kigger man på den feedback, vi får fra kunderne, så skyldes succesen en vellykket kombination af design, rummelighed og attraktive priser – tilsat høj driftssikkerhed og lave omkostninger. De to sidste ting skyldes ganske givet markedets bedste garanti på fem år uden kilometerbegrænsning, siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark.

Foran er den faceliftede i20 - som andre nye Hyundai-modeller - blevet udstyret med den specielle “cascading” kølergrill, og bagpå finder man en opdateret kofanger og nydesignede baglygter. Alt sammen er med til at give bilen et mere dynamisk udseende. Derudover er sikkerhedsudstyret blevet opgraderet med bl.a. automatisk nødbremse, fjernlysassistent og træthedsregistrering som tilvalg.

To udstyrsvarianter

Hyundai i20 leveres i en 5-dørs udgave i to udstyrsvarianter: Life og Trend. Allerede basisudgaven, Life, er rigtig godt udstyret – med bl.a. aircondition, Bluetooth og el-spejle med varme og sideblinklys, seks airbags, ESP, Hill Assist-system og automatisk aktivering af katastrofeblink ved hård opbremsning. Med Trend, der koster 22.000 kr. mere, får man bl.a. flere hestekræfter, varme i forsæder og rat, 7” touchskærm, Apple CarPlay, baksensor og -kamera, fartpilot samt vognbaneassistent.

Af de fem pakker er der først og fremmest en komfortpakke til i20 Life med bl.a. varme i forsæder og rat.

Til Hyundai i20 Trend introduceres der også en sikkerhedspakke med forlygter med bi-funktion, som leverer et skarpere og mere intenst lysmønster, statisk kurvelys, LED-kørelys, automatisk nødbremse, aktiv vognbaneassistent, automatisk nedblænding og træthedsassistent.Endelig er der også mulighed for en sky vision pakke med panoramasoltag, mørktonede bagruder, regnsensor og bakspejle med automatisk nedblænding.

Den faceliftede i20 fås udelukkende med benzinmotorer, og der er tre forskellige at vælge imellem: En firecylindret 1.25-liters motor uden turbo med enten 75 eller 84 hk og en trecylindret 1.0 turbomotor med 100 hk. Som noget nyt fås motoren med 100 hk også med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse DCT.

menu
menu