Har HIF-holdet fået vinger?

Har HIF-holdet fået vinger?

Mentalt sammenhold og vinterbad ved Hvidovre Havn

FODBOLD: Har holdet fået vinger? Eller er det troen på at ikke kunne tabe, der mentalt har gjort holdet stærkere?

Alt går op i en højere enhed, truppen og spillet ser meget solidt ud. Troen på egne evner har nok aldrig været større, og det hårde slid belønnes og resultaterne følger nu med.

Flere aftenhundeluftere fik sig noget af et syn torsdag aften på Hvidovre Strand. Her blev hele HIF-truppen set i havvandet, som en del af deres Innercise mentaltræning.

- Vi arbejder med sammenhold og teamwork 'Sammen er vi stærkere', hvor den enkelte spiller styrkes og de støtter hinanden i troen på, at sammen er vi urørlige, udtaler Henrik Reenmers fra Innercise. - Truppen har udvist stor tillid til vores mental-metoder, og vi håber at skulle fortsætte vores samarbejde med HIF i en længere periode. Truppen er super talentfuld, og de har stor styrke og vilje som nu kommer til udtryk og har givet fire sejre i træk. Vi vil elske at være med til få HIF tilbage til toppen af dansk fodbold i samarbejde med det stærke træner- og lederteam

Afslutningen på torsdagens træning var 12 minutters vejrtrækning i det 8 grader kolde og mørke vand, siddende i en rundkreds med fakler og højt humør. Det må man kalde viljestyrke og sammenhold.

menu
menu