Havnen er ved at vågne

Havnen er 
ved at vågne

En kold marts og en tidlig påske har betydet, at der endnu ikke er mange både, der er kommet i vandet i Hvidovre Havn. Pladsen er således fortsat fyldt op med både, der ikke er helt klar til årets sejlsæson.

Men med nogle enkelte dage med sol og en anelse højere temperaturer, er der ved at komme liv på havnen. En gruppe pensionister, der går under navnet puklehvalerne, er f.eks. i gang med at klargøre sejlklubbens Mini 12'ere.

- Båden bliver brugt til sejllads for handicappede, men de er sjove at sejle for alle. Og så egner de sig bedst til et beskyttet farvand som Kalveboderne, fortæller Søren Overgaard, der er en af puklehvalerne.

Søren Overgaard viser en af klubbens i alt 4 Mini 12'ere frem, der netop er blevet malet.

- Nu er der ved at være liv på havnen efter den kolde marts, siger han.

På pladsen udenfor står de større sejlbåde med få undtagelser på snorlige rækker. En bådejer er i gang med at rengøre sin båds mast, så den forhåbentlig kan blive sat på båden senere på dagen.

- Hvis det ikke blæser for meget, siger hun.

key

Søren Overgaard er en af de frivillige puklehvaler fra Sejlklubben Suset, der er med til at klargøre klubbens Mini 12'ere.

Søren Overgaard er en af de frivillige puklehvaler fra Sejlklubben Suset, der er med til at klargøre klubbens Mini 12'ere.

menu
menu