Havnens dag på lørdag

Havnens dag på lørdag

Vild med Vand på Hvidovre Havn er blevet en tradition, der på lørdag den 25. maj afholdes for tredje gang

Borgmester Helle Adelborg åbner Vild Med Vand på Hvidovre Havn på lørdag den 25. maj kl. 10.30, hvor alle havnens otte klubber har arrangeret en masse aktiviteter på land og især på vandet. Her vil de besøgende på havnen kunne opleve eller selv prøve et væld af vandsport. De to restauranter Susets Køkken og Troldanden byder på mad, drikkevarer og musik.

Allerede fra kl. er 10.00 er gratis kaffe og rundstykke til de første 100 gæster på havnen, og der er gratis popcorn på molerne så længe lageret af majskorn rækker.

De fleste aktiviteter er i gang for alvor kl. 11. Man kan komme om bord på en række af havnens både, hvor ejerne byder på kaffe og fortæller om deres båden og glæden ved at sejle.

De yngste kan også muntre sig i en hoppeborg og det må understreges, at bortset fra mad og drikke fra havnens to restauranter, så er alle aktiviteterne helt gratis. Klubbernes instruktører står klar til at hjælpe alle med anvisninger på at sejle eller ro i bådene. Sikkerheden er i top, fordi klubberne stiller redningsveste til rådighed og der er følgebåde på vandet. Man skal kunne svømme, for at komme ud at sejle Optimistjolle, men ellers møde op i gummisko og tøj der tåler at blive vådt.

Havnens Dag 2018

Havnens Dag 2018

menu
menu