HIF er stadig uden en sejr på udebane

HIF er stadig uden en sejr på udebane

FODBOLD: Det blev en skuffende og dum afslutning på en intens efterårssæson for HIF’s oprykkere, da man i søndags tabte 2-0 til bundholdet Helsingør.

HIF’s nyoprykkere har ellers ikke gjort det så ringe, men det er lidt urovækkende at man ikke har været i stand til at vinde en eneste kamp på udebane i 1. division.

Efter en god kamp og flot sejr mod FC Fredericia, var der genvalg til Aleksander Lazarevic i forsvaret ved siden af genkomne Malte Kiilerich, der afløste Lasse Brandt, der var sat helt på toppen, ligesom Magnus Fredslund afløste Louka Andreassen på kanten.

Intet hang sammen

Om det var de mange ændringer eller den dårlige bane der havede indflydelse skal være usagt, men HIF’s spil hang på ingen måde sammen. Store dele af kampen foregik i luften, kun i glimt forsøgte de to hold at spille fodbold, men som oftest løb det ud i sandet.

Det var derfor heller ikke en travl dag for de to keepere i en chancefattig affære. HIF’s Filip Djukic fik, efter et kvarters spil, afværget i første omgang, men Helsingør-angriberen Patrick Mortensen var hurtigt klar på andenbolden og så var hjemmeholdet foran 1-0.

HIF måtte flere gange justere på pladserne i forsøget på at finde et rytme, og et par indskiftninger i 2. halvleg betød i perioder et lille overtag. I slutfasen satsede HIF med kun tre mand i bagkæden. Det gav ikke de store chancer, men mere plads til hjemmeholdet, der to gange kom foran HIF’s forsvar. Første gang reddede Filip Djukic, men i overtiden var den unge keeper prisgivet, og Helsingør kunne lukke kampen til 2-0.

Nu har HIF og træner Per Frandsen små tre måneder til at bygge det hold op, der skal sikre en ny sæson i 1. division, hvor hovedmålet må være at skabe mere stabilitet og selvtillid på fremmed græs.

ka-ma

menu
menu