HIF forstærker bagkæden

HIF forstærker bagkæden

FODBOLD: Den tredje sommer-signing er på plads. Først blev Nygaard hentet ind til angrebet, i sidste uge kom Nicklas Schmidt ind til midtbanen og denne uge kan HIF så præsentere den nye mand i forsvaret.

Det drejer sig om den 25 årige Hvidovredreng Rasmus Louie Larsen, der de sidste fem år har spillet for naboerne fra Frem. Han er født og opvokset i Hvidovre, gået i skole på Langhøjskolen og spillet fodbold i BK Friheden.

- Vi har kendt ”Louie” i mange år, også inden hans alvorlige knæskade var han et tema for os, fortæller sponsorchef Peter Lassen. - Vi er rigtig glade for at vi nu har fået tilknyttet ham til vores trup, han er en god fremadrettet spillet, der normalt huserer på venstre backen.

Personlighed er vigtig

- Når vi kigger på forstærkninger til vores hold kigger vi naturligvis på hvad de kan på banen, men for os er det vigtigt at vi får den rigtige personlighed ind, som vil klubben og holdet, her er Rasmus et rigtig godt match synes vi.

Hovedperson selv glæder sig også til at komme i gang. - Ambitionerne trak, det er der ingen tvivl om. Jeg ville rigtig gerne op og spille 1. division, jeg har spillet mod HIF mange gange og kender klubben og nogle af gutterne, og jeg håber klart at vi kan gøre os i den lidt sjovere ende af rækken fortæller Rasmus Louie Larsen.

menu
menu