HIF gik frisk til sagen men personlige fejl ødelagde sejrschance

HIF gik frisk til sagen
men personlige fejl
ødelagde sejrschance

3-2 HIF-føring ved pausen blev sat overstyr med dumme fejl i 2 halvleg

FODBOLD: Der var nok ikke mange der havde regnet med at Hvidovre kunne tage til Vejle og drille NordicBet Ligaens duks Vejle, der har buldret mod Superligaen. Og da især når træner Per Frandsen måtte se bort fra bl.a. Kim Aabech og anfører Christopher Østberg, der kun var med på yderste mandat på bænken.

Men det skulle vise sig at blive en begivenhedsrig affære på Vejle Stadion. HIF gik frisk til opgaven. Selvom der blev spillet om vigtige point, havde Frandsens mandskab alt at vinde, anført af Hakan Redzep, der startede inde for første gang siden sin skade i Vendsyssel tilbage i oktober. Den tidligere Vejle-spiller faldt godt ind på den defensive midtbane han var god til at flytte bolden rundt og deltog flittigt i opbygningspillet. En god mand at have tilbage på midtbanen.

Hvidovre fik en god start på kampen og havde et lille spilovertag, med flere gode indlæg, der dog manglede det sidste for at blive rigtig farlige.

Selvom Hvidovre-spillerne nok følte, at de var godt med blev de små fejl - ligesom mod Viborg - straffet af topholdet. Efter tolv minutter kommer Arbnor Mucolli alt for let til baglinjen og sender bolden skråt tilbage til den kun 16 årige Wahid Fagh, der i helt fri position gjorde det til 1-0.

Det blev starten på en uhørt målrig kamp, med en masse uskønne mål. Ti minutter efter det første mål fik Hvidovre et hjørnespark, som Mikkel Nøhr sendte ind imellem venner og fjender, hvor Arlind Ajeti sendte bolden i eget mål og så stod det 1-1.

Hvidovre fik dog hurtigt armene ned igen, da Vejle på det efterfølgende angreb udnyttede en Hvidovre-defensiv der slet ikke var afstemt, og let så det ud, da Arbnor Mucolli prikkede Vejle tilbage i front. Det er den slags fejl der i den grad bliver straffet mod de gode hold i NordicBet Ligaen.

Efter scoringen kom Hvidovre igen ind i en stabil periode, hvor bolden blev kørt godt rundt. Det endte med en god afslutning udefra af Hakan Redzep, der fremtvang et hjørnespark. Det efterfølgende hjørnespark landede, efter kort variant for fødderne af Nicklas Schmidt, der sendte bolden ind i det bageste område, hvor den sejlede ind til 2-2. Første sæsonmål af Nicklas.

Hos Hvidovre var Mikkel Nøhr igen en oplevelse i 1. halvleg, hvor han spillede med stor energi og udfordrende. Derfor var det også naturligt at han havde en fod med, da Hvidovre tog fusen på topholdet. Han sendte et godt indlæg ind i hovedet på Lirim Qamili, der bragte Hvidovre i front for første gang i kampen.

Ærgerlige fejl

Efter pausen kom hjemmeholdet naturligt nok bragende ud fra start og forsøgte at mase Hvidovre i bund, og efter bare få minutter fik Kjartan Finnbogason presset Hakan Redzep til at sende et Vejle-hjørnespark direkte i eget mål til 3-3. Efter en halv time kom Finbogason så selv på tavlen, da han hurtigt var over en returbold, der blev sparket på overlæggeren.

Selvom Vejle nu var i front med 4-3, var det ikke fordi Hvidovre ikke kunne se muligheder, og en udligning var lige så tæt på som en Vejle- scoring. Desværre blev det, det sidste der skete. Med ti minutter igen satsede Hvidovre med en dobbelt-udskiftningen og gik over til et tre mands-forsvar. Men kort efter udskiftningen tog Hvidovres keeper Filip Djukic en rigtig dårlig beslutning, da han ville lade bolden trille ind i feltet, så han kunne samle den op. Men Vejles Leonel Montano var for hurtig og fik presset bolden fra Hvidovres unge keeper og scorede til slutresultatet 5-3 til Vejle.

Nu begynder sæsonen for alvor for HIF med fire kampe på to uger mod hold, som Hvidovre skal have point. Og det er nok klubber som Hvidovre bedre kan sammeligne sig med end topholdene Vejle og Viborg.

ka-ma

Mikkel Nøhr var igen en af HIF’s bedste.

Mikkel Nøhr var igen en af HIF’s bedste.

menu
menu