HIF-håndboldherrer har "sat sig" på 1-pladsen

HIF-håndboldherrer har
"sat sig" på 1-pladsen

HÅNDBOLD: Oprykningsdrømmene lever i den grad for HIFs herrehåndbold, der kunne tage den femte sejr i træk mod Roskilde, der gæstede Dansborghallen lørdag eftermiddag.

De to hold spillede 27-27 i det omvendte opgør i Roskilde, så selv om mandskaberne nu kæmper i hver sin ende af tabellen, var det ikke nødvendigvis en sikker Hvidovre-sejr der lå og ventede. Det gjorde HIF-træner Kevin Abildtrup Moer meget klart i optakten.

Kampen åbnede med flere gode præstationer fra de to holds keepere, Christian Borup Rasmussen havde fået genvalg i Hvidovre målet efter en solid 2. halvleg i sidste uges topkamp mod Ydun, og levede som sagt op til trænerens tillid.

I det offensive brillerede Daniel Schou Jørgensen, der scorede på alt han kom i nærheden af og blev noteret for 7 ud af HIF’s 13 mål i første halvleg, en flot præstation der var med til at sende HIF til pausen med en 13-10 føring.

HIF kom buldrende ud til anden halvleg og i løbet at bare ti minutter fik man vist forskellen på top og bund, hvor man ved stillingen 20-12 reelt afgjorde kampen.

Resten af opgøret kørte Hvidovre sikkert hjem uden på noget tidspunkt at lukke Roskilde ind i kampen igen, og Hvidovre fik med en 31-20 sejren cementeret førstepladsen i 3. division.

Næste opgave for Hvidovres oprykningskandidater er torsdag aften ude mod Dianalund Håndbold.

Damerne skulle også have været i aktion lørdag men modstanderen Herlev havde trukket sig, så damerne må vente til lørdag den 22. februar, hvor man skal en tur til Frederiksberg mod FIF.

ka-ma

menu
menu