HIF har to nye til prøvetræning

HIF har to nye til prøvetræning

Kun en måned til sæsonstarten, og træningen er i fuld gang hos HIF-truppen

FODBOLD: Hvidovres 1 divisionstrup er gået i gang med forberedelserne til forårssæsonen, der begynder allerede søndag den 14. februar ude mod Silkeborg IF. Inden da skal HIF spille testkampe, – den første allerede på fredag mod Superligamandskabet FC København på anlægget ved Peter Bangs Vej. Det bliver dog uden tilskuere, meddeles det..

Første træning blev gennemført mandag eftermiddag på kunsten i Avedøre, hvor truppen fra sidste år er intakt, med undtagelse af Anders Randrup og Mikkel Bruhn der begge er stoppet.

To på prøve

Af nye ansigter var 21-årige Mileta Rajovic fra FC Roskilde og 18–årige Valdemar Frahm fra SønderjyskE U19.

Det oplyser HIF-sportschefen Peter Lassen, der glæder sig over at truppen fra efteråret stort set er intakt:

– Det er dejligt at komme i gang igen. De spillere, som har været ude bl.a. på grund af skader, er ved at være tilbage, med undtagelse af Lasse Brandt Hansen som er blevet opereret. Derudover har vi som bekendt sagt farvel til Anders Randrup, der har indstillet karrieren, samt vores reservekeeper Mikkel Bruhn, som vi er blevet enige om at stoppe samarbejdet med.

– Den anden vej kommer der altså to unge drenge, som vi har aftalt, at vi gerne vil se an i 14 dage, for at se om vi passer sammen, tilføjer Peter Lassen.

– Der tale om to talenter af klasse, nemlig angriberen Mileta Rajovic, der de sidste par sæsoner har fået sit senior-gennembrud i FC Roskilde, hvor det i sidste sæson blev til seks mål i 18 kampe. Han er en anden type angriber end dem vi har i truppen lige nu, han er mere boksangriber der med sine 21 år stadig har et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at se nærmere på i næste uge...

– Den anden spiller, vi har glædet os til at se nærmere på allerede nu, er den kun 18-årige Valdemar Frahm, der har været anfører hos SønderjyskE U19, der spiller i ligaen. Han er flyttet til København og har mulighed for at vise sig frem de næste to uger. Han er en høj hovedstødsstærk midtstopper, der kunne have potentiale på sigt, slutter Peter Lassen.

Som tidligere skrevet er også Magnus Westergaard en del af truppen til foråret efter det i juleferien glædeligvis lykkedes HIF at forlænge lejeaftalen med Lyngby.

ka-ma

menu
menu