HIF henter back hos konkurrenter

HIF henter back
hos konkurrenter

Rutineret offensiv venstre back til HIF

FODBOLD: Hvidovre har nu første forstærkning på plads, da man i mandags lavede en aftale med venstrebacken Andreas Moos, der kommer til på en foreløbig eeetårig aftale.

Efter tre år i Næstved skifter 29 årige Andreas Moos til HIF, der lige som Næstved kæmper for overlevelse i bunden af 1.dvision/ NordicBet Ligaen.

- Vi er rigtig glade for at det lykkedes os at tilknytte Moos, idet vi, bl.a. på grund af skader, har været lidt tyndt besatte på venstre backen, hvor vi i flere kampe har været nødsaget til at spille med en højrebenet på positionen. Derfor var det vigtigt, at vi fik noget mere konkurrence ind på pladsen, hvor vi lige nu kun har Rasmus Loiue Larsen. Og da muligheden kom for at få tilknyttet en af de bedste venstre back i ligaen, slog vi til, siger sportschef Peter Lassen.

Hovedpersonen selv glæder sig meget til at komme i gang i nye omgivelser:

-Jeg har haft et skidt halvår i Næstved, hvor jeg ikke har været så glad for de ting der skete dernede og bad derfor om en ophævelse af kontrakten, siger Andres Moos

I HIF kender man godt til Andreas Moss og hans spillestyrke, idet den offensive back oprindelig kommer fra Lassen og Frandsens fælles tid i AB. Nu bliver de genforenet.

- Jeg har da ved mange små lejligheder fortsat snakket med Peter Lassen og jeg kender også Frandsen, samt mange af drengene i HIF.

- Jeg er selv en offensiv back med et godt venstre ben og et stort løbepensum. Jeg syntes, HIF har en rigtig god trup som jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med og så er der heller ikke så langt til træning, så det var en "pakke" der passede mig udmærket, slutter Moos af med et smil.

Moos er rutineret og har prøvet lidt af hvert. Udover Næstved, har han været i FCK som ungdomspiller, og senere AB, Vejle og FC Fredericia.

ka-ma

Andreas Moos - rutineret venstreback nu i HIF.

Andreas Moos - rutineret venstreback nu i HIF.

menu
menu