HIF henter gammel kending hjem

HIF henter gammel kending hjem

Fodbold: HIF siger goddag til endnu en gammel kending som klubben netop har skrevet kontrakt med. Det drejer sig om målmand Filip Djukic der efter et halvt år vender retur til HIF som han har tørnet ud for de sidste to sæsoner med stor succes oplyser Peter Lassen.

-Vi er utrolig glade for at vi nu har Filip tilbage i truppen, ham og Brylov er jo tæt på at være mit drømme-målmandsteam fortæller Peter Lassen.

-Vi var jo rigtig kede at miste Filip i sommers, men havde samtidig fuldrespekt for at han gerne ville prøve sine muligheder af, i udlandet.

Djukic udlandseventyr misseede som bekendt, og han brugte det meste af efteråret som back-up hos Fremad Amager, og et retur lå ikke i kortene, men en skulderskade til Marco Brylov, betød af HIF pludselig var på målmandsjagt.

- Inden sæsonen havde vi jo håbet på, at det blev Filip og Marco der skulle kæmpe om pladsen, og da det blev klart at det ikke gik, havde vi egentlig afskrevet Filip, men da Brylov pludselig blev skulderskadet og står til at være ude i 3 uger, synes vi af det var for stort et læs på vores to unge keeper, Derfor tog vi kontakt til Filip der forsat var fri på marked og blev hurtigt enig om at slå pjalterne sammen igen, slutter Peter Lassen.

21-årig Filip Djukic er foreløbig noteret for 50 kampe for HIF. Han stod første halvleg i trænings kampen  mod HIK, og kan få comeback den 14. februar, når HIF åbner sæsonen på udebane mod Silkeborg.

menu
menu