HIF henter målfarlig angriber

HIF henter målfarlig angriber

FODBOLD: Hvidovre Fodbold har fredag eftermiddag skrevet kontrakt med den 29-årige angriber Morten Nielsen, der efter bruddet med FC Roskilde kommer på en fri transfer.

Han har i en ung alder allerede prøvet mere end de fleste, som 16-årig kom han til Chelseas akademi, som senior har han været i Sverige, Holland, og Irland samt et kort ophold på FC Midtjyllands superligahold. Han har derudover været at finde på flere af de danske ungdomshold. Efter flere år med lejeaftaler og ophold i de lavere danske rækker fandt han et stabilt niveau i FC Roskilde, hvor han de sidste tre år, har været en af profilerne.

Nu er han så at finde i HIF, hvor han skal være en del af løsning på klubbens manglende scoringer. Noget han har bevist i sin tid i FC Roskilde hvor han i to sæsoner var klubbens topscorer med henholdsvis ni og 12 mål.

- Vi har længe ledt efter en angriber som Morten Nielsen, der kan gå ind og komplimentere vores angrebsgruppe, hans type hænger desværre ikke på træerne, så derfor er vi super glade for at det er lykkedes at lande en aftale, fortæller sportschef Peter Lassen.

Sportschefen håber at Morten Nielsen kan gå ind og bidrage til en allerede stærk offensiv.

- Vi får en 9'er type ind, der også kan deltage i det åbne spil, men frem for alt har han en evne til at placere sig det rigtige sted i feltet, og kan han ramme sit topniveau, er han en af de bedste angribere i NordicBet Ligaen.

 

- Det er ingen hemmelighed at Morten er hentet ind for at lave mål, vores spil begynder at tag form og jeg synes vi har en rigtig god trup, der bortset fra premieren i Kolding har spillet nogle rigtig gode kampe, men målene har manglet og det håber vi at Morten kan være med til at skubbe i gang, slutter Peter Lassen.Morten Nielsen er søn af den tidligere topspiller Benny Nielsen der i slut 90'erne virkede som Elitekonsulent i HIF. Han kan allerede få debut søndag når HIF møder hans tidligere klub FC Roskilde.

menu
menu