HIF-kontrakt med endnu en ung spiller

HIF-kontrakt med endnu 
en ung spiller

20-årige Magnus Lysholm er endnu en spiller fra klubbens akademi

FODBOLD: Hvidovre Fodbold A/S har skrevet kontakt med den talentfulde defensive spiller Magnus Lysholm, der er endnu en succeshistorie med spillere, der er gået fra akademiet og via klubbens U23 hold, til en kontrakt med klubbens 1. divisionshold.

20-årige Magnus Lysholm, der fik debut tilbage i november, er selv stolt over nu at være en fast del af klubbens førsteholdstrup.

– Det betyder utrolig meget for mig at skrive kontrakt med klubben. Vi har et stærkt hold, med en god blanding af unge spillere og spillere med flere års erfaring. Det giver mig gode muligheder for at udvikle mit spil og samtidig hjælpe til med at indfri HIF’s drømme, siger Lysholm.

– Siden min debut i november, har det bare været nogle fantastiske måneder, hvor jeg både har oplevet at spille topkampe i NordicBet ligaen og en kvartfinale i pokaltuneringen. Scoringen var desværre ikke nok til at vinde kampen, men jeg er stadig stolt over at score mit første mål for Hvidovre...

Store ambitioner

Den unge spiller, der på det seneste har spillet sig ind i startopstillingen, har store ambitioner for sig selv og klubben.

– Jeg håber, at kunne udvikle mit spil, kæmpe mig til en fast plads i startopstillingen, få HIF op i Superligaen, og sidst men ikke mindst gøre mig selv til et salgsemne, der både får mig videre til en større klub og samtidig give HIF penge til udvikling af flere akademispillere.

Udover Lysholm har HIF syv andre akademispillere i NordicBet liga truppen, og skrev tidligere på året kontrakt med 16-årige Marius Papauga, der også har været med på divisionsbænken flere gange i foråret.

<CHARENTITY>8</CHARENTITY>ka-ma

menu
menu