HIF lejer Lyngby- midt og til knytter altmuligmand

HIF lejer Lyngby- midt og til knytter altmuligmand

FODBOLD: Hvidovre Fodbold har forstærket truppen med midtbanespilleren Magnus Westergaard, der kommer på en lejeaftale fra Superligaklubben Lyngby, samt Sebastian Avanzini, der tidligere har været i Horsens og en kort afstikker på Færøerne.

Den 22-årige felt-til-felt-spiller Magnus Westergaard har trods sin unge alder allerede spillet 22 superligakampe for de kongeblå, der sender talentet til Hvidovre for at få flere divisionskampe under bæltet.

- Vi er glade for at det lykkedes med lande en aftale med Lyngby om at få Magnus tilknyttet resten af året, fortæller HIF`s sportschef Peter Lassen.

- Vi går jo ind i et tæt program, hvor vi får brug for mange spillere, og selvom vi har en rigtig god midtbane, så har vi været sårbare med skader. Agger blev skadet efter 20 minutter mod Køge i premieren. Han har været stærkt savnet, og er vel ude i omkring en måned mere, ligesom vor anfører Christopher Østberg fortsat døjer med en skade.

- I Magnus får vi så en ung løbestærk midtbanemand, der har vist at han kan være med på niveauet. Han er en lidt en anden type end dem vi allerede har, så vi glæder os til at få ham i aktion så hurtigt som muligt, fastslår Peter Lassen.

 -  Med Avanzini får vi en arbejdsstærk og ganske hurtig spiller, der kan dække flere positioner på banen, - noget som vi altid kigger efter i nye spillere.

Den 25-årige Sebastian Avanzini var oprindelig Skovshoved-spiller, inden AC Horsens fik øje på ham og hentede ham i 2017. 

Magnus Westergaard fik allerede sin Superliga debut tilbage i 2018, og er i første omgang tilknyttet HIF frem til årsskiftet. Han kan få sin debut på søndag mod Vendsyssel FF. Sebastian Avanzini kan allerede debutere i aftenens kamp mod FC Fredericia.

menu
menu