HIF´s håndboldherrer nu alene i spidsen

HIF´s håndboldherrer
nu alene i spidsen

Sejr på 25-21, men kæmpenederlag til damerne

HÅNDBOLD: Søndagens topopgør i Nykøbing Falster gav HIF den perfekte start på 2020 med en sikker sejr på 25-21, som sender holdet helt i front af 3. division.

En udekamp på Falster plejer altid at være en svær opgave for et hvilket som helst hold. Men ikke nok med det; der var også tale om en topkamp, hvor vinderen ville sende sig selv i soloudbrud i en ellers tæt 3. division. HIF måtte ydermere tage til Nykøbing uden den normale forsvarskrumtap Patrick Westergaard, der for tiden ferierer i Sri Lanka, så der var lagt op til en tæt dyst mellem hjemmeholdet og Hvidovre IF.

Efter en lidt famlende start, hvor Hvidovre lige skulle bruge lidt indløbstid på at få indstillet det flade 6:0-forsvar, så var det ret tidligt tydeligt for de ganske mange tilskuere, at de rødblusede HIF’ere var kommet for at tage point med hjem. Frederik Steen Nielsen og Aske Jørgensen stod stærkt i det centrale forsvar - flot sekunderet af Nicolai Elken og Marc Feldskou, og bagved dem tog begge keepere rigtig godt fra, først personificeret i Mathias Olsson og senere i Christian Borup. Sidstnævnte var decideret kampafgørende især i slutfasen ved at rulle det berømte gardin fuldstændig ned for Nykøbing-skytterne i rigtig mange situationer, men ikke nok med det - med sine millimeterpræcise udkast agerede Borup også den perfekte angrebsstarter til nemmere kontramål signeret både Danni Jørgensen og Kasper Kristensen.

En stolt træner

HIF formåede samtidig at spille en særdeles disciplineret angrebskamp, som blev flot iscenesat af Kevin Rasmussen og Daniel Dam med stor afveksling og en fornem disponering af ressourcerne:

- Jeg er virkelig stolt af spillerne, som jeg synes leverer en nærmest fejlfri indsats. Vi får bragt alle mand i spil og et langt stykke hen af vejen synes jeg faktisk også, at vi får udnyttet de enkeltes kompetencer i næsten optimal grad, forklarede HIF-træner Kevin Arildtoft Moer efter kampen.

- Nu har vi små 14 dage til den næste opgave, og der er meget, der tyder på, at vi snart kan forvente at se Sebastian Gundersen tilbage i HIF-blusen igen. Han har gennemgået en relativt kompliceret operation i den ene hånd, men han er begyndt at træne med i alle spillets facetter, så med ham tilbage på holdet - suppleret med både Peter Dregild og Patrick Westergaard, så vil jeg vurdere, at vi står rigtig stærkt i forhold til resten af sæsonen, slutter Kevin Arildtoft Moer.

HIF-herrerne spiller næste gang lørdag 18. januar på Fyn mod OH 77 Odense.

Nederlag til damerne

HIF’s 3. divisionsdamer var også ude i et topopgør i Nyk.F. i søndags, men her fik den ny træner Maj Britt Skeldrup en knap så god debut, idet man indkasserede et stort nederlag på 31-19. HIF holder dog stadig 2. pladsen, og kan forhåbentlig komme op “på dupperne” igen, når de møder naboerne fra Rødovre på søndag den 12. januar kl. 16.00 i Dansborghallen.

menu
menu