HIF-sæsonstart med TV-kamp på hjemmebane

HIF-sæsonstart
med TV-kamp
på hjemmebane

Møder Viborg FF lørdag den 3. august, men ellers vil HIF’s kampe blive spillet fredag aften

FODBOLD: Kampprogrammet er ved at være på plads for den kommende sæson i NordicBet Ligaen, hvor TV og streaming kan ændre tidspunkterne løbende.

Èn ting ligger dog fast, nemlig at Hvidovres 1. divisionshold, for første gang løber på banen under det nye stadionnavn “Pro Ventilation Arena”, til en TV kamp lørdag den 3. august kl. 13.15. Modstanderen bliver et af favoritholdene til oprykning, nemlig Viborg FF, der som bekendt tabte Playoff-kampene mod Hobro om den eftertragtede plads i Superligaen.

Tilbage til fredags kampe

De sidste tre år har runderne og spilletidspunktet været nogenlunde fast i NordicBet Ligaen grundet tv-rettighederne, og HIF har normalt afviklet sine kampe søndag eftermiddag.

Det vil ændre sig i den forestående sæson, hvor ugedag og tid vil være op til den enkelte arrangerende klub, hvornår hjemmekampene spilles.

Derfor vil Hvidovres hjemmekampe i NordicBet Liagen, på “Pro Ventilation Arena”, fremover blive afviklet på fredage med kickoff kl. 18.30. Kampene kan dog blive flyttet, bl.a. hvis de udvælges som TV-kampe, der afvikles både torsdage, fredage eller lørdage.

menu
menu