HIF skriver med Jørgensen

HIF skriver med Jørgensen

Frederik Jørgensen der kommer fra Ledøje-Smørum i Danmarksserien har brugt opstarten på at vise sig frem i HIF, der nu har valgt at udstyrer det unge offensive talent med en 1-årig aftale.

Selvom man kun har papir på hinanden for resten af 2019 ser formand Martin Krogh-Jensen den unge angriber som en fremtidens mand for de rødblusede.

-Han er en ung og spænende spiller som vi satser meget på, han kan bidrage med en noget x-factor og mål fortæller formanden.

Indstilling hos Jørgensen har været en vigtig del af årsagen til at man har valgt at tilbyde den unge angriber en kontrakt.

-Nu har han været hos os hele vinteren og trænerne har haft god mulighed for at se ham rigtigt an. Han skulle selvfølgelig sig til tempoet til træning og i kampene, men han har vist at han har viljen og kvaliteten, så vi er overbevist om at han nok skal blive en gevinst for os afslutter Martin Krogh-Jensen.

Frederik Jørgensen er 20 år og har fået det meste af sin fodbold opdragelse i AB, talentet har han ikke fra fremmede, da han er bror til Feyenoord angriberen Nicolaj Jørgensen.

menu
menu