HIF snublede mod bundholdet

HIF snublede mod bundholdet

God start, men Skive fik sæsonens første sejr, da HIF overlod dem midtbanen

FODBOLD: Så gik den ikke længere for Per Frandsens mandskab, der ellers var ubesejret i de sidste fire kampe, hvor man har for alvor har spillet sig ind i kampen om en plads i oprykningsspillet. Men mod ligaens absolutte bundprop, Skive, snublede Hvidovre – og endda på hjemmebane.

Uanset de gode resultater, ligner Hvidovre efterhånden et hold, der har brug for en vinterpause, omend den bliver kort. Skadestuen var blevet større op til lørdagens kamp da også Hakan Redzep måtte tag plads på tribuen ved siden af Nicolaj Agger, Nicklas Bjerre Schmidt, Lasse Brandt Hansen, Rasmus Louie Larsen og Daniel Stenderup, samt angriberen Tobias Thomsen, der var ude med karantæne.

På den positive side var Mikkel Nøhr og Magnus Westergaard tilbage i startopstillingen og de tjekkede i den grad ind fra start. Bare to minutter skulle de to bruge på at bringe Hvidovre på tavlen, da Mikkel Nøhr sender et hjørnespark ind i hovedet på Magnus Westergaard, der fik sendt bolden i nettet for anden gang i sin Hvidovre-tid.

Herefter så det ud til at Hvidovre kunne ”mose” gæsterne fra Skive, der virkede noget groggy. Men bare syv minutter skete det, der ikke måtte ske, da Ahmed Iljazovski og Matti Olsen ikke fik talt sammen omkring en hurtig Skive omstilling, og det gav en friløber til Thomas Santos, der afdriblede Marco Brylov i HIF-målet og sendte en sikker udligning i kassen til 1-1.

Spillet blev aldrig særlig kønt og den ujævne tunge bane var med til at holde gæsterne inde i kampen, hvor Hvidovre mest var farlige på standardsituationer, men som ofte er det kun lige ved og næsten for Hvidovre.

Lige ved og næsten var det bestemt også for gæsterne, da Lasse Møberg forsøgte sig med en hæl afslutning tæt under mål, men her var Marco Brylov i den grad vågen og fik sat de omkring 100 kg i bevægelse og fik ydersiden af fingrene på bolden. En stor redning af den unge keeper, der virkelig har lagt på sit spil siden ankomsten fra Frem.

”Sad” ikke på midtbanen

Det uskønne spil forsatte også efter pausen, hvor de to hold virkede mere og mere trætte, og om sejren skulle tippe den ene eller anden vej, var bestemt ikke sikkert. HIF havde klart de fleste angreb, men det var helt tydeligt at man ikke – som i tidligere kampe – havde styr på midtbanen med en overvægt af folk. HIF’erne lå helt fremme eller ude i siderne, og det var en alvorlig fejl, for det gjorde de jyske kontrastød meget farlige, og gav dem altså også den første sejr.

Desværre var det den tidligere HIF-spiller Andre Bjerregaard der gjorde det onde ved sin gamle klub, da han med ti minutter igen dukkede op på en returbold og sparkede 1-0 sejren hjem for Skive.

Efter scoringen var det svært at se, hvordan et træt Hvidovre-hold skulle bryde Skives betondefensiv op, Yasnin Dogan afløste en træt, men ellers velspillede Mikkel Nøhr, og den unge angriber var også tæt på at sikre Hvidovre et comeback og han skulle måske have været på banen lidt før.

Det lykkedes som bekendt ikke Hvidovre at svare igen, bl.a. fordi der ikke var andet end Dogan at skyde med af offensive kræfter på bænken. Det var tydeligt at holdet savnede topscorer Tobias Thomsen og hans arbejdsindsats, der giver plads til de andre. Buch og Lindberg løber og arbejder også meget, men scorer simpelthen for lidt.

Så der skal virkelig graves dybt i posen hvis Hvidovre skal kunne drille topholdet Esbjerg igen i årets sidste kamp på søndag på Pro Ventilation Arena.

ka-ma

menu
menu