HIF's håndboldherrer smed begge point væk

HIF's håndboldherrer
smed begge point væk

Modstandermål i sidste sekunder, mindskede et vigtigt forspring

HÅNDBOLD: Inden torsdagens opgør på den altid svære udebane i Dianalund på Vestsjælland, havde HIF-herrerne et forspring på tre point til den nærmeste konkurrent fra Nykøbing Falster. Det blev minimeret til kun et enkelt, da HIF led et ærgerligt og helt unødvendigt nederlag på 20-21. Dianalund satte den afgørende scoring ind blot to sekunder før slutfløjtet.

Ganske vist har hverdagskampe på udebane aldrig stået særligt højt på ønskelisten hos Hvidovre-herrerne, og holdet tog heller ikke på langfart til Dianalund med de allerbedste odds i taskerne. Flere af spillerne var nemlig tvivlsomme til opgøret, da forslåede fingre og håndled åbenbart mere er reglen end undtagelsen på holdet i øjeblikket. Heldigvis var det kun Søren Brøndum, der måtte melde fra pga. smerter, men da Jakob Doktor også var afbudsramt til kampen, så begyndte det efterhånden at stå lidt sløjt til med ressourcerne. Især fordi både Sebastian Gundersen og Frederik Steen Nielsen måtte spille kampen med smerter og på et lavere blus end normalt. Førstnævntes operation i håndleddet giver fortsat anledning til udfordringer og sidstnævntes forstuvede en finger i kampen mod Roskilde.

- Det er selvfølgelig ikke optimalt at stille op med småskadede spillere, men det er vilkårene en gang i mellem, og selvom vi på ingen måde spillede op til vanlig standard i vores angrebsspil, så synes jeg stadigvæk, at vi havde mulighederne for i hvert fald at have fået det ene point med hjem, fortæller HIFs træner Kevin Arildtoft Moer.

Alle kan udfordre os!

- Både spillerne og jeg var naturligvis ærgerlige efter nederlaget, men vi konstaterer også, at alle hold kan udfordre os. Vi har efterhånden snuppet en del af vores point, fordi vi både har været heldige og dygtige, men nu gik den altså ikke længere. Dog er vi altså stadigvæk i en position, hvor vi selv kan afgøre det, og vi ligger altså nummer 1 i rækken, pointerer træneren.

Som resultatet antyder, så var det forsvarets og målmand Mathias Olssons aften, men Peter Dregild udmærkede sig også både på og uden for banen som den store defensive indpisker. Men når HIF har 10 åbne chancer, som man ikke formår at omsætte til mål, så er det svært.

Således må HIF nu indstille sig på at løfte intensiteten i træningslokalet før de sidste seks kampe. Holdet spiller næste gang lørdag 22. februar i Frederiksberg Hallen, kl. 14.00 mod FIF.

menu
menu