HIPS runder de 50 år

HIPS runder de 50 år

Stort arrangement på ”Gården” lørdag den 14. september

Mange bække små blev til en stor å, da Hvidovres ungdomsoprørere fra Hvidovre Nord, Midt og Syd samledes til en demonstration foran rådhuset og krævede et sted for byens unge - uden pædagoger. Og det fik de i en gammel industriejendom på Gl. Køgevej, og siden på Risbjerggård i den sal som rives ned efter nytår.

Personerne og netværket eksisterer i bedste velgående nu 50 år efter, så Risbjerggård-salen og parken udenom, skal bruges til en af de gode fester - for sidste gang.

Festen finder sted på lørdag den 14. september fra kl. 17.00 ude og inde på Risbjerggård, med følgende program: Ankomst i Risbjerggårds Park - for sidste gang inden ombygningen, 17.30 HIPS50-jubilæumsreception - med bobler, Mariannes kransekager og taler, kl. 18.00 Picnic i det grønne - medbring tapaz eller andre lækre sager. Kl. 19.00 er der udstilling i Glassalen: HIPS - og det der fulgte, og kl. 20.00; ROCK ON i den store sal med mange medvirkende, bl.a. Jørgen Werner/Jens Tofteskov og deres kælderband, Sigurds Kogeplade, Bænken Inc. - Flemming Hjøllund/Doobie og band, Rene Poulsens Army med Rune Moe og Kim Hagemann.

- Vi er i samarbejde med Hvidovre Kulturråd om dette store 50 års arrangement, der er fri entré og alle er velkomne, siger Erling Groth, og tilføjer at man vil kunne købe øl, vand, vin og HIPS’ plakater denne dag.

m-

menu
menu