Hjælp til forældre med psykisk syge børn

Hjælp til forældre med psykisk syge børn

Netværksgruppe oprettes i Rytterskolen, med første møde på mandag

Landsforeningen “Bedre Psykiatri” i Hvidovre/Brøndby opretter nu en netværksgruppe, der skal hjælpe forældre til psykisk syge børn og unge.

Det første møde i gruppen - et infomøde med oplæg af Marianne Gürtler, der er psykiater og netværksleder - finder sted på mandag den 20. maj fra kl. 19.00 til 21.00 i Rytterskolen på Hvidovre Kirkeplads 1. Tilmelding må ske forud på mail: hvidovre@bedrepsykiatri.dk - ligesom man kan få nærmere information på tlf. 29 26 88 08.

- Det er hårdt at være forældre til et barn med psykiske problemer, understreger man fra lokalforeningen “Bedre Psykiatri”.

- Derfor er det vigtigt, at man får klar besked om hvordan det er muligt at få rådgivning og støtte. Og med netværksgruppen håber vi at kunne hjælpe og rådgive forældrene med ny viden, brugbare redskaber og også forsøge at give familien fornyet energi hverdagen og skabe en tryg base i barnets liv.

“Bedre Psykiatri” påregner at holde ca. 10 møder over et års tid, alle gange på mandage eller onsdage i tidsrummet kl. 19.00-21.00.

m-

menu
menu