Hjem fra det jyske med lille nederlag

Hjem fra det jyske
med lille nederlag

Hvidovre Attack var tæt på comeback mod topholdet

FLOORBALL: Det var topholdet Frederikshavn Blackhawks der ventede for Hvidovre Attack, efter en lang bustur lørdag eftermiddag, hvor Hvidovres Rasmus Madsen var i hopla.

De mange timer i bus "sad" muligvis stadig lidt i benene da opgøret blev fløjet i gang; - i hvert fald var det hjemmeholdet der tog styringen og kunne tage en 3-0 føring med til pausen. Herefter kom Hvidovre bedre med i opgøret, og det var derfor en kold spand vand i hovedet på dem, da Frederikshavn også kom foran 4-0 mod slutning af perioden.

Hvidovre fik dog hurtigt svaret igen, da Hvidovres bedste spiller i den kamp, Rasmus Madsen, fra en spids vinkel sendte Hvidovre tilbage i opgøret.

Kort efter udnytter Madsen et overtalspil, og blev dobbelt målscorer til 2-4, der holdt perioden ud. Hvidovre spillede også en god tredje periode alligevel var det Frederikshavn der kom bedst ud fra pausen og gjorde det til 5-2, efter bare et minut. Men Hvidovre fik hurtigt svaret igen, da Mathias Thorsen med en flot pasning fandt 17 årige Zimon Madsen bag målet og teenageren kunne gøre det til 3-5.

Midtvejs i perioden fik Hvidovre for alvor spændingen tilbage i kampen, da Rasmus Madsen blev målscorer for tredje gang og reducerede til 4-5 efter oplæg af Rasmus Enevoldsen. Desværre endte de sidste ti minutter målløse og Hvidovre måtte tage hjem uden point

Nu venter så et vigtigt opgør, nemlig kampen om 3. pladsen torsdag aften ude mod Copenhagen FC.

Mathias Thorsen

Mathias Thorsen

menu
menu