Højt at flyve, dybt at falde i Ørneborgen!

Højt at flyve, dybt at falde i Ørneborgen!

Førte 2-0 i Herlev, men satte det hele til i slutminutterne. Mod Frederikshavn i aften på hjemmebane i Friheden

ISHOCKEY: Det var højt at flyve, dybt at falde for Hvidovre Fighters tirsdag aften i “Ørneborgen” i Herlev.

Kampen i MetalLigaen var langt hen ad vejen en underholdende affære, som Fighters startede bedst, og nok burde have holdt fast i med lidt bedre fight mod slutningen. Men måske er det den manglende rutine blandt de mange unge der spiller ind i afgørende situationer?

Kort ind i den første periode fik unge Victor Cubars bragt Hv. Fighters i front, inden Edgars Treijs kronede et flot opspil, i samarbejde med Kim Johansson og Joonas Riekkinen, og sørgede for en scoring til 2-0.

Kampen bød på flere chancer i begge ender, Hvidovre lagde et godt pres på Herlev, men flere mål blev det altså ikke til i de to første perioder.

Herlev satsede

Det lignede længe at Hvidovre havde godt styr på opgøret, men kort før tid fik man en våd klud i ansigtet, da Herlev lidt ud af ingenting fik reduceret til 2-1. Med mindre end et halvt minut satsede Herlev og tog keeperen ud. Det gav bonus da Brett Thompson fik banket pucken i mål ved hjælp af en Hvidovre-skøjte og sendte de to hold ud i overtid.

Hvidovre-drengene fik aldrig rystet det Herlev-comeback af sig og den totale øv-oplevelse” blev total, da Herlev trak det længste strå og sendte Hvidovre hjem med bare det ene point.

En svær opgave

Nu venter så en noget sværere opgave for Fighters’ unge mandskab når de i aften tirsdag den 9. oktober tager imod Frederikshavn White Hawks på hjemmebanen i Frihedens Idrætscenter.

Gæsterne har fået en rigtig god start på sæsonen og indtager i skrivende stund en 2. plads i MetalLigaen, hvor de senest tog en 4-2 sejr over Rødovre Mighty Bulls. En kamp hvor Frederikshavn White Hawks lavede hele tre scoringer med én spiller mindre på isen. Så der er ingen tvivl om at White Hawks bliver en ordentlig mundfuld for Fighters i aften.

<CHARENTITY>8</CHARENTITY>ka-m

menu
menu