Holder vinterferie på en klar førsteplads

Holder vinterferie på en klar førsteplads

DS-truppen hos Avedøre er bredere end længe set

FODBOLD: For fjerde gang i efteråret vandt Avedøre i Zebrafolden med cifrene 1-0, dennegang over det tidligere divisionshold fra Greve. Sejren betyder at Avedøre kan overvintre på en klar - og for dem selv noget overraskende - førsteplads i Danmarksserien.

Kampens enlige mål faldt allerede efter syv minutter, hvor et hjørnespark fra Bjørn Jensen blev headet kraftfuldt i mål af Martin Nordentoft. Midt i halvlegen havde Avedøre to chancer, - Simon Boe Nielsen kom igennem, men kunne ikke passere Simon Bloch i Greves mål, og Mikkel Bang kom forbi bageste mand, men havde ikke helt kontrol på bolden, så afslutningen udeblev.

Mange chancer

I det første kvarter af anden halvleg burde Avedøre have afgjort kampen definitivt. Første gang, da Avedøre var 3-4 mand mod én, men dårlige beslutninger betød ingen afslutning mod mål. Anden gang var Bjørn Jensen alene med Greves målmand, men overplacerede skuddet. Kampen burde have været afgjort på dette tidspunkt. I stedet blev det til det sædvanlige pres i slutminutterne. Jesper Hansen gjorde comeback for at lukke af foran forsvaret. Greves målmand gik med i angrebet, hvilket gav en mulighed til Kim Gurskov fra midten af banen, men bolden gik en halv meter ved siden af rammen i forsøget på scoring.

Lige før tid tacklede Mikkel Gadby unødvendigt hårdt på Greves Franck Semou. Det betød gult kort til Gadby. Men at Semou reagerede ved at nikke skalle eller true med det, var direkte tåbeligt. Rødt kort til den tidligere HIF -og Brøndbyspiller og en lang pause fra fodbold.

Avedøre måtte i dagens kamp se bort fra Niklas Myhrmann, der havde sendt afbud, og Nick Ilsø blev skadet under opvarmningen. Lidt ændringer i forhold til sidste weekend, men det betød ikke så meget, da Avedøres trup lige nu er bredere end længe set.

Kampens spiller blev Martin Nordentoft, og tilskuertallet nåede op på 150.

Nu glæder Avedørespillerne sig til en lang vinterferie, selv om der nok bliver beordret lidt ekstratræning i januar, så man er klar til første kamp i det nye år, - på udebane mod et af topholdene Karlslunde lørdag den 23. marts.

menu
menu