Hundedag med glade børn, hunde og opdrættere

Hundedag med glade børn, hunde og opdrættere

Vis din hund frem i Byparken i Avedøre på lørdag den 10. august

Arrangementet på lørdag den 10. august, der er for alle børn og hunde, holdes af DRC/DHSK (Dansk Racehunde klub/ Dansk Hvid Schæferhundeklub) der samme dag holder national udstilling for racehunde fra hele landet sammen med Danske Hundeejers Landsforening.

Det er 15. år at der afholdes børnenes hundenes dag i Byparken ved Store Hus, der efterhånden er blevet en fast tradition, som en del af aktiv sommer i Hvidovre kommune og alle børn er velkomne til at møde op med deres hund. Der er tilmelding fra kl. 10.00 til 11.00 på pladsen.

Men det er ikke kun børn og hunde der kan ses i ringen. Der også er mulighed for gratis at prøve en komplet agilitybane, som kan bruges af både uøvede og mere erfarende agility hunde, og i løbet af dagen afholder DRC/DHSK og DHL national udstilling for alle racehunde med en anerkendt stambog.

Alle hunde, uanset race, kan deltage og lokale gadekryds er også meget velkomne til at være med til børnenes og hundenes dag, der holdes i Avedøre Stationsby, lige ved Stationen, mens hunde der udstilles i DRC/DHSK eller DHL ved den nationale udstilling skal have en anerkendt stambog for, at udstille i hundeejere med racehunde til arrangementet i Byparken ved Avedøre Station.

De fremmødte hunde, ved børnenes og hundenes dag, vil blive bedømt af dommere der bedømmer hunde ved interiør udstillinger i Danmark og udlandet. Alle børnene får et diplom samt en bedømmelse af hunden med hjem. Der vil også være præmier til den bedste hund og barn i hver af de 3 aldersgrupper deltagerne opstiller i, og dagen sluttes af med at årets barn og hund i Hvidovre kåres og efterfølgende udstilling af racehunde.

Det er 2. gang DRC/DHSK (Dansk Racehunde Club/ Dansk Hvid Schæferhundeklub) og Danske Hundeejers Landsforening er sammen om en udendørs udstilling i Byparken i Avedøre for racehunde. De to landsdækkende klubber har før afholdt fælles udstillinger i Boldhallen i Frihedens Idrætscenter, glæder sig til for første gang at være sammen i forbindelse med afslutningen på årets sommerferie aktiviteter, og håber på at mange kommer og ser de smukke racehunde der præsenteres i ringene på udstillingerne, hvor Royal Canin også er sponsor med hundefoder til de mange hunde der deltager i Børnenes og Hundenes dag og udstillingerne for racehunde i den skønne Bypark ved Avedøre Station og Store Hus i centrum af Avedøre.

Alle er velkomne!

Alle er velkomne til at komme og se de forskellige racehunde fra hele landet, og få en snak med opdrættere og hundeejere af både store og små racehunde i Byparken på lørdag.

Børnenes og hundenes dag er en 15-årig tradition, hvor både gadekryds og hunde med stambog kan mødes sammen med børnene og hele familien til en sjov og hyggelig dag, hvor børnene også hører lidt om hvor deres hunde race stammer fra, samt hvilke særlige egenskaber de forskellige racer har, ligesom deltagerne får gode råd om pasning og pleje af de firbenede venner, ligesom han håber mange kommer og prøver klubbens agilitybane, som kan bruges af uøvede og erfarende store og små hunde.

Mange børn bruger mange timer hver dag sammen med deres hunde. Derfor er det glædeligt der nu igen bliver en aktivitet for børn og deres hunde så derfor håber arrangøerne at mange glade hunde kommer sammen med børn og voksne til den fælles afslutning på sommerferien for skolerne, og det er håber at mange forældre, bedsteforældre og andre familie medlemmer kommer forbi og ser de glade børn og deres hunde i Byparken ( Bødkerporten 75 ) ved Avedøre Station lørdag den 10. august.

Tilmelding til Børnenes og hundenes dag kan ske i Byparken på dagen fra kl. 10.00 til 11.00, eller på hjemmesiden dhsk.dk eller hjemmesiden med alle årets tilbud for børn og unge på https://hvidovre.nemtilmeld.dk/287/

menu
menu