HUSK NU, - DET BETALER SIG!

HUSK NU, - DET BETALER SIG!

Hvorfor så massive besparelser på daginstitutionsområdet?, spørger LISE RASMUSSEN:

Kære kommunalbestyrelse!

Jeg forstår, at det er svært at få enderne til at mødes i et stramt budget. Og jeg forstår, at I har besluttet det, som I tænkte, var den bedste løsning med hensyn til det stramme budget.

Men jeg forstår IKKE, at I valgte så massive besparelser på daginstitutionsområdet. Allerede nu løber personalet stærkt og allerede nu mærker vi forældre, at der mangler voksne, som kan hjælpe vores børn med at udvikle sig og skabe trivsel.

I skal også vide, at mine erfaringer med det pædagogiske personale er gode og at jeg møder dygtig og klog ledelse i mine børns institution,- det er dygtige, engagerede, omsorgsfulde mennesker, som gør ALT, hvad de kan med den (alt for) lave normering, de har) og jeg er dem meget taknemmelig for deres arbejde og den måde de er på med mine børn. Alle I dygtige mennesker,- Tak!

Men I, politikere, skal også vide, at det svigt vores børn er udsat for i form af en (for) dårlig normering, er dyr, fordi alle undersøgelser jo viser, at hvis børnenes behov for basal omsorg er tilstrækkelig dækket i deres første leveår, så får de lettere ved at klare sig i skolen, det er mere sandsynligt at de tager en ungdomsuddannelse og at de senere vil kunne varetage et job. Så derfor skal vi investere i vores små, fordi det på den lange bane godt kan betale sig.

Så, kære kommunalbestyrelse, hvis I finder penge et eller andet sted, så beder jeg jer så mindeligt om at tænke på vores yngste og give institutionerne og det dygtige personale langt bedre muligheder for ikke bare at slukke brand, men også at få vores børn til at trives og blomstre. Tak, fordi I læste med så langt.

Med kærlig hilsen

Lise Rasmussen

- med to børn i børnehave og en baby, som starter i vuggestue i februar, når det nye budget udrulles.

menu
menu