- Hvad bider vi politikerne i haserne med..?

- Hvad bider vi politikerne i haserne med..?

Julemøde og foredrag med landsformanden i den lokale høreforening på torsdag den 12. december

Høreforeningens landsformand, Majbritt Garbul Tobberup gæster Hvidovre Lokalafdeling med et spændende foredrag om, hvad hun og Høreforeningen arbejder politisk med lige nu. Temaet er “Hvad bider vi politikerne i haserne med, og hvad får vi ud af det?”.

I april blev den nye lov på høreområdet vedtaget, hvad går den ud på, og hvordan går det med at udmønte den? Og får de 215 millioner kroner som høreområdet på finansloven ben at gå på - går det for eksempel i den rigtige retning med at nedbringe ventetiderne på behandling? Høreforeningen har også i stor stil bidraget til indholdet i Sundhedsstyrelsens nye pjece “vejen til bedre hørelse”, som skal udleveres af ørelægerne til alle, der skal have høreapparat.

- Majbritt vil fortælle om, hvad vi har særlig vægt på, så reglerne og muligheder bliver mere gennemskuelige. Høreforeningen arbejder med de konkrete udfordringer på høreområdet i Danmark spiller sammen med FN’s Handicapkonvention og FN’s Verdensmål, hvilket vores veloplagte landsformand også vil komme ind på. Så mød op og vær med til at tage temperaturen på det politiske arbejde i Høreforeningen, fortæller formand for den lokale høreforening Niels Jensen-Storch.

Julemødet finder sted på torsdag 12. december klokken 19 til 21i Lille Frihedens Aktivitetscenter.

- Vi vil forsøge at gøre julemødet til en rigtig glædelig og spændende begivenhed med duge, lys og blomster på bordene. Julebag, øl, vin og vand. Skrivetolke, teleslynge og højttaleranlæg. Samt oplæg fra en veloplagt landsformand og en gæstfri bestyrelse. Gæster 20 kroner. Gæster er meget velkomne, slutter formanden.

Ansvarlig for mødet er Høreforeningen Hvidovre Lokalafdeling. Info på tlf. 25 37 75 49 eller hvidovre@hoereforeningen.dk

menu
menu