Hvad bilder I jer ind?

Hvad bilder I jer ind?

Fra en far til Jehovas Vidners Hvidovre afdeling:

En far, Jakob Steinaa fra Kærstykkevej, fortæller her om en ubehaglig telefonisk oplevelse, der tyder på at Jehovas Vidner i Hvidovre begynder rekrutteringen af nye i en meget tidlig alder:

– Jeg har netop været til badminton med min søn. Da vi var færdige med træningen, kunne vi se der var et ubesvaret opkald på hans telefon og en telefonsvarerbesked.

Beskeden var fra ”Emil fra Jehovas Vidners Hvidovre-afdeling”. Han ville meget gerne have en snak om hvorvidt bibelen var relevant i vores husstand?. ”Emil” var i beskeden flink til at nævne, at hvis budskabet ikke var relevant for os, så skulle vi bare se bort fra beskeden. At jeg selv mener religion er det værste menneskeheden nogensinde har frembragt, er sagen uvedkommende. For om bibelen er relevant for min 10-årige søn, vil jeg lade ham selv tage stilling til undervejs i hans opdragelse og uddannelse.

– Men det skal IKKE ske via kontakt fra jer i Jehovas Vidner. Jeg aner ikke hvordan I har fået fat i hans telefonnummer, men jeg vil frabede mig al uopfordret kontakt fra jer i tid og al evighed - og det gælder også hinsides, såfremt det skulle vise sig at I har ret…

Det gælder for øvrigt også for min 6-årige, når han engang skulle komme i besiddelse af et telefonnummer, slutter Jakob Steinaa.

menu
menu