Hvad du ønsker… opfylder Hvidovre C og Daniel Agger!

Hvad du ønsker… opfylder Hvidovre C og Daniel Agger!

Ikke alle børn kan få den jul og de gaver, de drømmer om (og fortjener). Det vil Hvidovre C og Daniel Agger gerne ændre på. Og du kan være med!

Hvidovre C giver nu børn fra økonomisk trængte familier i lokalområdet mulighed for at få en ekstra julegave - og en kæmpestor oplevelse.

I samarbejde med fodboldspilleren Daniel Aggers børnefond The Agger Foundation kan du hjælpe disse familier ved at tage et ønske og donere beløbet på maks. 200 kroner til The Agger Foundation. Herefter står børnefonden for at købe gaven - og Daniel Agger kommer personligt i centret søndag den 22. december kl. 11-12 og overrækker gaverne! Denne dag er der også fra kl. 12.30-13.30 mulighed for en selfie og en snak med Daniel Agger.

Fra den 25. november til den 8. december kommer ønskerne på juletræet i centret, og du kan plukke et ønske og donere beløbet på maks. 200 kroner via Mobilepay til The Agger Foundation.

Er du barn, under 15 år og ønsker dig en julegave fra Daniel Agger, skal du finde dit ønske fra BR til en værdi af maks. 200 kr. Send ønsket med navn, alder og adresse til mdc@theaggerfoundation.com senest den 25. november.

Ønskerne er kun tænkt til børn i familier, der virkelig har brug for det. I alt kan 200 børn under 15 år ansøge.

menu
menu