Hvad du ønsker...

Hvad du ønsker...

Teater Vestvolden byder på en lidt anderledes og sjov juleforestilling med Chapper

Det handler om ønsker, der går i opfyldelse, og ønsker, der ikke skal pakkes ind, i Teater Vestvoldens nye juleforestilling Chappers decemberønske for børn fra 5 år og deres voksne.

Chapper er rejst væk fra julen. Han har fundet en hemmelig træhytte midt ude i ingenting, men langt, langt væk fra al juletravlheden, juleræset og gave-hurlumhejet. Og ønskerne. Livet er en juleaftensfest, hvor der skal ønskes noget. Men Chapper ønsker ingenting. Han vil bare væk fra alt det der med gaver og ønskelister.

Chappers decemberønske er en forestilling langt fra det traditionelle nisseteater, fortæller Teater Vestvoldens teaterchef Stephan Pollner.

- Vi forsøger at lave en anderledes julefortælling, hvor der ikke er nisser med, men som fortæller en historie om ét af julens vigtigste budskaber, siger Stephan Pollner.

Julens budskab

Chapper er træt af ønsker. For hans mor giver ham alligevel aldrig det, han ønsker sig. Så nu ønsker han sig ingenting. Det behøver hans mor ikke engang at pakke ind.

- Nogle gange går julen op i hat og briller, hvem der har fået den nyeste gadget eller største pakke, om anden er stegt perfekt og har vi nu husket at putte mandlen i risengrøden. Og så glemmer vi det vigtige, som er julens budskab, siger Stephan Pollner.

Magi og eventyr

I Chapper decemberønske medvirker Chapper, som børnene kender fra Ramasjang på DR og Teater Vestvoldens populære børneforestilling Chappers rumrejse.

- Det er en julehistorie om mig og mine juleønsker, om at drømme sig væk i sin egen fantasi, og på den måde bliver det en sjov og finurlig fortælling med magi og eventyr, siger Chapper, som har stået for musikken i samarbejde med Pharfar.

Chappers decemberønske lader nissen sidde på loftet, men det betyder ikke, at der ikke sker løjerlige påfund og uforklarlige hændelser. Det både sner og regner, og som enhver pakkekalender er scenografien fyldt med hemmelige låger og finurligheder, der er en oplevelse i sig selv.

Ønskepind

Efter forestillingen kan børn og voksne lave deres helt egen ønskepind De flot farvelagte pinde bliver en del af en træskulptur, der står udenfor Teater Vestvolden. I løbet at forestillingsperioden kommer skulpturen til at vokse sig større og større og fyldes af publikums helt særlige ønsker.

Chappers decemberønske kan opleves på Teater Vestvolden frem til den 15. december. Billetter på teatervestvolden.dk.

menu
menu