HVIDOVRE-BORGERNES JULEØNSKER

HVIDOVRE-BORGERNES JULEØNSKER

Jeg har i forbindelse med “Alternativets Juleroadshow den 22.12.18, Nisser på fri fod i Hvidovre” spurgt de gode borgere i Hvidovre om deres juleønske. Hvidovreborgere kom og skrev deres juleønsker ned, og hængte dem på Alternativets “Ønske-Juletræ” ved Kvickly på Hvidovrevej. Da jeg kom hjem og læste de mange gode hjertevarme juleønsker blev jeg glad. De mange næstekærlige empatiske juleønsker fra Hvidovre varmede virkelig mit eget “Julehjerte” i en lidt kold tid.

Bedre integration af nydanskere og en bedre tone i den offentlige debat gik igen på flere af borgernes juleønsker. Der var også et konkret ønske om, at kultur skal have mere plads i vores samfund, hvorfor det ønskes, at vores politikere skal skabe bedre rammer for kultur. Et ønske omhandlede bedre levevilkår for socialt udsatte som også står højt på min egen politiske ønskeseddel. Der var dog flest borgere der ønskede et bedre miljø og klima. F.eks. et konkret ønske om at alle skal passe bedre på naturen og et ønske om at reducere co2 udslippet på transport samt et opgør med det overdrevne emballageforbrug. Jeg takker for de gode forslag, som jeg vil arbejde for, hvis jeg bliver valgt.

Flere af de varme juleønsker fra Hvidovre matcher mine egne politiske hjertesager, f.eks. en bedre integrationspolitik, kulturel tolerance og inklusion og plads til alle vores medborgere uanset race og religion. Alle engagerede, medmenneskelige, uselviske og hjertevarme juleønsker fra Hvidovreborgere til deres medborgere. Det var en meget inspirerende lørdag i Hvidovre, som gav mig håb og gode ideer til fællesskabets løsninger for et bedre samfund.

Måske Hvidovre Kommunes velfærdsinitiativer til f.eks. ældres velfærd, bedre inklusion af minoritetsborgere, et sundere klima etc. afspejles i gode borgeres juleønsker? I Alternativet arbejder vi for bedre velfærd og inklusion af alle medborgere - i et Danmark, hvor alle er med.

Venlig hilsen

Sikandar Siddique

Folketingskandidat,

Københavns Omegn.

Cand.Comm.

menu
menu