Hvidovre ER et dejligt sted

Hvidovre ER et dejligt sted

Solen skinner og Hvidovre ligger badet i sol.

Sådan har det været i flere måneder.

Hver morgen tager Hvidovres borgere hul på en ny dag - og i år betragtes det nærmest som en selvfølge, at vejret er til korte ærmer og en kold øl, en kop kaffe eller en stor is et eller andet sted i vores dejlige grønne kommune. For Hvidovre er et dejligt sted at bo og opholde sig.

Det er i øvrigt lidt af et mantra for det siddende flertal i kommunalbestyrelsen - at alt går så godt i Hvidovre..

Sjældent forsømmes en lejlighed for at lufte et behov for at fastslå, at det går så godt og fint her i Hvidovre. Hvis en løgn gentages tilpas mange gange er der en tendens til, at løgnen bliver sandhed. At det går godt er ikke en løgn - men det er ikke en selvopfyldende profeti - intet kommer af sig selv undtagen lommeuld.

Det er rigtigt, at meget går godt her i Hvidovre!

Naturligvis synes det hele lidt bedre, når solen bager fra en skyfri blå himmel. Men det er vigtigt hele tiden at have fokus på, at stort set alt kan gøres bedre. Noget kan gøres lidt bedre og meget kan gøres meget bedre.

Naturligvis har vi ikke Danmarks bedste skolevæsen. Og selvfølgelig fungerer hjemmehjælpen bedre andre steder i Danmark end lige netop her i smørhullet i Hvidovre. Der er mange steder huller i asfalten og nedslidte fortove - også her kaldes der på et øget fokus. Planerne for den kommende Bymidte er langsomt ved at tage form - det tog 40 år. Og lige nu er der fokus på havnen, hvor mange lidt naivt mener, at der nærmest kan laves en marina med plads til store både og forretninger og eksklusive boliger.

Vi savner også en helt klar plan - nogle retningslinier - for, hvordan der kan skabes plads til flere Hvidovreborgere. Hvis altså det er et formål i sig selv at vi bliver flere? Hvor og hvordan skal der bygges nye boliger i fremtiden?

Hvidovre er en dejlig by - men det er vigtigt at vi hele tiden gør det hele lidt bedre.

menu
menu