Hvidovre er vært for U12-DM

Hvidovre er vært for U12-DM

Landets bedste U12-håndboldspillere indtager Hvidovres idrætshaller i weekenden d. 21.-22. april, når Hvidovre IF Håndbold for 46. gang er DM-værter

HÅNDBOLD: Der kommer fart over feltet og masser af seværdig ungdomshåndbold i weekenden 21.-22. april, når hele 28 pigehold og 23 drengehold fra hele Danmark mødes til DM i håndbold for U12-hold i Hvidovre. De indledende kampe spilles lørdag i Frihedens Idrætscenter, Frydenhøjhallen, Avedøre Idrætscenter, Holmegårdhallen og ikke mindst i Dansborghallen, hvor finalekampene afvikles søndag eftermiddag. Alle hold overnatter på skoler rundt omkring i byen.

- Vi glæder os rigtig meget til at afholde det her finalestævne, hvor rigtig mange talentfulde unge håndboldspillere fra hele landet samles, kæmper om medaljer, hygger sig og knytter nye venskaber. Hvidovre IF Håndbold står klar med hundredvis af frivillige hænder, der hjælper med alt lige fra madlavning og nattevagter på skoler, til at passe dommerbordet og sælge slik og gulerødder i kiosken, fortæller stævneleder Jette Jørgensen fra HIF Håndbold.

Hvidovre IF er selv repræsenteret til stævnet, da klubbens talentfulde U12-drengehold har formået at kvalificere sig til finalestævnet. Og holdets træner, Bo Thomsen, ser frem til nogle udfordrende kampe:

- Det er et virkelig stærkt felt af hold vi skal op imod til DM. Vi får formentlig svært ved at komme helt til tops, men jeg kan love at drengene glæder sig helt vildt og vil give modstanderne kamp til stregen. Og så håber vi at en masse Hvidovre-borgere vil komme og støtte os på tilskuerpladserne – der er gratis adgang til alle kampene, fortæller en spændt Bo Thomsen.

Interesserede kan finde hele programmet for finalestævnet på hvidovrehaandbold.dk.

menu
menu