Hvidovre kom påny ind i oprykningskampen

Hvidovre kom påny ind
i oprykningskampen

2-0 sejr mod Nykøbing FC, betød ny spænding mod førerholdet i Helsingør på fredag

FODBOLD: Med den første sejr i oprykningspillet fik HIF igen spillet sig ind i kampen om Superliga-oprykningen, hvor man, sammen med AC Horsens og Lyngby ligger med 47 point.

De tre point tikkede ind på kontoen, efter en flot holdindsats og 2-0 sejr af Per Frandsens mandskab i mandagens hjemmekamp mod Nykøbing FC.

HIF fik sat sig tidligt på spillet, anført af bl.a. Tobias Thomsen og Martin Spelmann, der var gode til at gå op i et højt pres, hvilket gjorde at man vandt mange bolde højt oppe på banen og fik forhindret Nykøbing i at bygge spillet op.

Efter bare ni minutter fik vi kampens første mål, efter hjørnespark, hvor HIF spillede kort til Christoffer Boateng, der kom til baglinjen. Hans indlæg blev i første omgang afvist, men det gav en løs bold i feltet, som Tobias Thomsen var hurtig over og fik sendt videre til Daniel Stenderup, der hamrede HIF på 1-0. Scoringschancer til HIF var der nok af i 1. halvleg, og hjemmeholdet var klart dominerende. Marcus Lindberg fik en rigtig god afslutningsmulighed ude fra feltet, men skuddet gik forbi målet. Derudover havde Boateng også flere gode muligheder der desværre kiksede. Overordnet set havde det ikke været uretfærdigt hvis HIF havde fået flere mål, men den sidste skarphed manglede.

Tæt på udligning

Nykøbing FC kom noget bedre ud til 2. halvleg, hvor falstringerne fik lidt tag i spillet, dog uden at det rigtig blev farligt. Omkring en time inde i kampen var det dog tæt på at gæsterne fik udlignet, på en omstilling hvor unge Magnus Lysholm kom ud i en løbe duel med Chukwuemeka Paul Nnamani, der var tæt på at komme alene igennem, men sammen med Filip Djukic fik de afvist situationen.

Kort inden havde HIF også en mulighed, da Boateng sendte et indlæg ind i feltet hvor Thomsen nok skulle have ladet bolden gå videre til Lindberg der stod i en meget bedre position. Med små tyve minutter tilbage fik Lindberg så muligheden igen, og her var angriberen skarp. Martin Spelmann fik opsnappet en fejlaflevering højt på Nykøbings banehalvdel, og den rutinerede midtbanekriger fandt unge Fredrik Carlsen der igen, igen havde taget et godt dybt løb. Her sendte Carlsen en afslutningen på træværket, men Spelmann var igen over returen og fik spillet bolden videre til Marcus Lindberg, der cirka fra 11 meter pletten sparkede sin femte sæsontræffer i kassen til 2-0. Herfra havde HIF godt styr på kampen og kontrollerede spillet, og det tætteste Nykøbing FC kom på en reducering var mod slutning hvor Filip Djukic måtte ud i lidt af en TV redning på ligaens topscorer Mathias Kristensens hovedstødsafslutning.

Dermed venter der nu HIF en storkamp mod ligaens tophold FC Helsingør, allerede på fredag aften på udebane i endnu en finale i det meget spændendzzzzze oprykningspil.

ka-ma

menu
menu