Hvidovre kom stærkt igen mod Fremad A

Hvidovre kom stærkt
igen mod Fremad A

2-2 i Sundby Idrætspark, i en kamp hvor HIF var nærmest sejren

FODBOLD: Hvidovre fik et vigtigt point med hjem fra Sundby Idrætspark i lørdags, da de efter en dramatisk kamp spillede 2-2 mod Fremad Amager.

Træner Per Frandsen havde rystet posen frem til opgøret. Filip Djukic havde fået chancen i målet og Lasse Brandt på midten, og tilbage fra skader var også Christopher Østberg på midten og Malte Kiilerich i midterforsvaret, og man må fastslå, at begge var en kæmpe gevinst for holdet.

Til opgøret havde Frandsen også valgt at gå over i en 3-5-2 for at forstærke defensiven:

- Vi har lukket for mange mål ind, så det var oplagt at vi skulle prøve noget nyt. Desværre gik der to mål ind igen i dag. Jeg synes ellers at vi havde godt styr på det. Det nye system fungerede fint defensivt. Det er klart, vi så mangler lidt den anden vej, men overordnet set er jeg er godt tilfreds, fastslår HIF-træneren.

Første halvleg blev ikke så chancerig, men fire minutter før pausen var det Hvidovre-jubel, da André Bjerregaard blev sendt dybt og den hurtige angriber kvitterede med sit første mål for klubben.

Nede i 10 minutter

Desværre for Hvidovre slap man koncentrationen i ti minutter, og sådan noget koster i 1. division.

Det var derfor også en skuffet anfører, Frederik Krabbe, der satte ord på Fremad Amagers to mål:

- Jeg synes vi dominerede godt 80 minutter af kampen, så 10 åndsvage minutter, hvor vi bliver straffet er ekstremt hårdt. Vi taber nogle enkelte dueller, som vi ellers ville havde vundet hele kampen, vi er uopmærksomme og får ikke dækket ordenligt op, - og så står det helt misvisende 2-1, det er utilgiveligt. Vi får rystet det af os og begynder at vinde vore dueller, da vi gør det igen så spiller vi rundt med dem.

Det havde betydning i HIF-presset, at hjemmeholdets anfører Mike Mortensen helt tåbeligt nikkede Christopher Østberg en skalle. Den fortjente udligning til 2-2 kom da Nikolaj Agger dukkede op til et indlæg og headede bolden i nettet. Og flere store chancer fulgte til bl.a. indskiftede Aleksander Lazarevic, men et par klasseredninger af Dannevang i Fremad-målet forhindrede HIF i yderligere scoring.

ka-m

menu
menu