Hvidovre Kommune har Vestegnens laveste andel af dagpenge-modtagere

Hvidovre Kommune har Vestegnens laveste andel af dagpenge-modtagere

Den 29. maj kunne man i Hvidovre Avis læse, at Hvidovre Kommune har Vestegnens laveste andel af dagpengemodtagere. Det er en førsteplads, der er god grund til at glæde sig over.

Det betyder nemlig alverden for den enkelte borger at have et arbejde at stå op til, ligesom det har mærkbar betydning for kommunekassen. Når flere er i arbejde, og færre forsørges af det offentlige, bliver der ganske enkelt bedre råd til den fælles velfærd. Borgmester Helle Adelborg roser meget berettiget Hvidovres lokale jobcenter og virksomheder. Det er nemlig virksomhederne, der er nøglen til vækst og arbejdspladser. Og det er derfor også en kerneopgave for os politikere at sikre virksomhederne de bedste rammer. Derfor har Venstre siden valget arbejdet intensivt for at gøre forholdene for erhvervslivet bedre. Med bl.a. skatte- og afgiftslettelser og en vækstpakke har vi styrket grundlaget for, at vores virksomheder kan vokse.

På bare tre år har vores tiltag skabt omkring 130.000 private arbejdspladser, og antallet af lønmodtagere i Danmark har aldrig været højere. Når der skabes flere jobs, øger det muligheden for, at borgerne i f.eks. Hvidovre kan skifte dagpengene eller kontanthjælpen ud med et arbejde. Selvom det allerede går godt i Danmark, skal vi fortsætte arbejdet for at skabe endnu flere private arbejdspladser. Vi skal nemlig tænke langsigtet, så de gode tider kan vare ved, og endnu flere borgere kan blive en del af det arbejdende fællesskab.

Af

Mads Fuglede,

MF (V)

menu
menu