HVIDOVRE KOMMUNES TÅBELIGHEDER!

HVIDOVRE KOMMUNES TÅBELIGHEDER!

- dem er der alt for mange af!, skriver BENT SCHIØDTE JØRGENSEN:

For en del år siden opgravede kommunen Lodsvej til ukendelighed, idet der skulle nedlægges en ny kloak.

Det var fint nok, men desværre havde kommunens ansvarlige beregnet en forkert hældning - kloakvandet løb OPAD på Lodsvej i stedet for NEDAD.

Hele arbejdet blev ændret, hvilket kostede millioner af kroner - nå skidt, Hvidovres kommunes borgere betalte blot regningen for fadæsen!

Og nu er den åbenbart gal igen. Lodsvej skal have nedlagt nye el-ledninger og, så skal beboerne endnu en gang holde for.

Der graves op, der dækkes til, der graves igen op, hvorefter der dækkes til - og så graves der op igen! Planlægning er åbenbart “en by i Rusland”!

For over en måned (9.7.2019) siden spurgte jeg “gravefolkene”, som var tilknyttet entreprenørfirmaet Petri & Haugsted, hvordan det gik?. “Jo, de var nu helt færdige - , hullet skulle blot tildækkes” og “de havde informeret Hvidovre Kommune”.

Herefter mailede jeg til Hvidovre Kommune, men de forklarede, at de ventede på færdiggørelsen fra entreprenøren??

Og nu er der gået over tre uger og, der er overhovedet intet sket!

I øvrigt fik Hvidovres Kommunes borgmester en kopi af min mail, men hun er åbenbart på ferie, og så ligge alt tilsyneladende totalt stille.

Med stor besvær får jeg daglig kantet min bil rundt om udgravningen og ud på kørebanen, men jeg har for længst opgivet at få min trailer ud, specielt når der på den modsatte side af min bopæl står lovligt parkerede biler.

Én ting er dog godt, de normalt hurtigkørende biler, kan ikke længere køre race, de bremses af kommunens planløse udgravning!

Et opsat skilt henviser “til benytte modsatte fortov”, hvilket så tvinger børn til at krydse kørebanen!

Ih, hvor er det kommunalt!

Bent Schiødte Jørgensen

Erhvervsøkonom, MDM

menu
menu