Hvidovre Musikråd inviterer til gratis klassisk koncert

Hvidovre Musikråd inviterer til gratis klassisk koncert

På søndag den 15. april inviterer Hvidovre Musikråd til koncert med Trio Copenhagen. Klavertrioen spiller kammermusik af klassiske komponister, som Schubert, Beethoven og Mendelssohn, men hvad de vælger til denne koncert, vil forblive være en overraskelse.

Magistergården ved siden af Hvidovre Kirke lægger lokaler til koncerten, der starter kl. 15.00 - dørene åbnes en halv time før koncertstart.

Trio Copenhagen blev startet i sommeren 2012 og har på trods af den relativt korte tid, hvor de tre musikere har spillet sammen i denne konstellation, allerede opført koncerter på de danske sommerfestivaler, været på turné i svenske kammermusikforeninger, og optrådt i Tivolis Koncertsal i København.

De tre musikere, Benedikte Thyssen på violin, Samira Dayyani på cello og Linda Dahl Laursen på klaver, har hver især studeret hos anerkendte professorer i bl.a. Danmark, Sverige og USA og har gennem årene været prisvindere i flere internationale konkurrencer i både Danmark og Sverige. Som klavertrio har de modtaget undervisning af Tim Frederiksen og Jens Elverkjær.

menu
menu