Hvidovre øger afstanden

Hvidovre øger afstanden

Alt udviklede sig til fordel for Hvidovre IF hen over Påsken

FODBOLD: HIF spillede som bekendt uafgjort 1-1 hjemme mod bundholdet FC Sydvest i en kamp, der aldrig skulle være spillet under så ugunstige forhold. 2. påskedag gjaldt det så den svære udekamp og topopgør mod Marienlyst. Her viste HIF sin styrke og effektivitet helt fremme og vandt overbevisende med 4-1. Marienlyst er et hold, der gerne vil spille fodbold, hvor HIFs andre modstandere har stået fladt og overladt spillet til HIF, der ikke har været specielt dygtige med bolden.

Det næstbedste ved resultatet var, at også Næstved tabte, så de to efterfølgere dermed begge er syv point efter og med en langt dårligere målscore. Næste opgave for HIF er netop Næstveds overmænd fra Kjellerup. Den kamp afvikles på lørdag kl. 14.00 på Kæmpernes Arena.

En lidt skidt indledning af HIF med mange pasningsfejl og boldtab betød et godt tryk fra Marienlyst, som HIFs forsvar var rigtig gode til at stoppe, inden det blev for farligt. En omstilling med Aleksandar Lazarevic betød straffespark og mål af Kim Aabech. I 2. halvleg øgede Aleksandar Lazarevic til 2-0, da han selv fulgte op på et forsøg og headede bolden ind over Marienlysts målmand. Nicolaj Agger punkterede kampen, da han scorede fra spids vinkel til 3-0 med små 25 minutter tilbage. I den periode spillede HIF rigtig godt og kreerede en masse muligheder. Marienlyst blev minimeret til 10 mand efter en voldsom tackling af Nicolaj Agger, men fik dog også reduceret til 1-3 efter et noget passivt HIF forsvar. Lasse Brandt Hansen fik så lige sat det afgørende punktum, så HIF kunne drage hjem med en sikker sejr.

- Vi har været lidt nede i en bølgedal spillemæssigt, konstaterede træner Per Frandsen.

- Men nu tror jeg, vi er tilbage på det niveau, vi kan spille bedst på. Det er altid sværest at skabe en kamp, men da vi fik styr på os selv, fik vi da virkelig skabt en masse chancer. Det var den vigtigste sejr foreløbig og efter rigtig godt spil. Vi er på vej...

- Kjellerup på lørdag er ingen nem modstander. Fysisk stærke og dygtige med bolden, så vi skal finde det bedste frem i hver enkelt spiller...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu